خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی

آشنایی با خواص نخود فرنگی، عوارض مرگبار مصرف زیاد تخم مرغ، تقویت سیستم ایمنی با توصیه های طب سنتی، ۵ مزیت ویتامین C برای سلامت، خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی و آبمیوه ای برای درمان خروپف را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن فقط سه عدد تخم مرغ در هفته می‌تواند خطر مرگ را در جوانان افزایش دهد. کارشناسان در این مطالعه هشدار دادند که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول و چربی است که می‌تواند احتمال ابتلاء به سرطان، حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. نتایج نشان داد کسانی که ۳۰۰ میلی گرم کلسترول اضافی در روز مصرف می‌کنند حدود سه تخم مرغ در هفته ۱۹ درصد بیشتر در معرض مرگ هستند.

پروفسور یو ژانگ استاد دانشگاه ژجیانگ چین، اظهار کرد: در این مطالعه، ارتباط مصرف تخم مرغ با بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ناشی از سرطان بررسی شد، افزایش میزان مرگ و میر مرتبط با مصرف تخم مرغ به طور قابل توجهی تحت تأثیر کلسترول قرار گرفت.

وی درباره افزایش مرگ و میرها، افزود: در دوره گذشته، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی به ترتیب ۲۴ و ۱۶ درصد افزایش یافته است.
اکنون کارشناسان از مردم می‌خواهند فقط سفیده تخم مرغ را مصرف کنند، این تحقیق نشان داد که دوستداران مرغ هم در معرض شدید بیماری‌های دیگر از جمله بیماری‌های تنفسی، آلزایمر و دیابت هستند.

آبمیوه ای برای درمان خروپف

دانشمندان دریافتند هر عاملی مانع از تنفس شما به وسیله بینی تان شود منجر به بروز عارضه خرخر می‌شود که این مسئله در صورت اضافی بودن موکوس تشدید پیدا می‌کند، آلرژی و تراکم مجرای تنفسی به همراه مسدود شدن مری انسان و همچنین توقف تنفس در هنگام خواب پدیده خرپوف را در افراد منجر می‌شود.

خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی

محققان در این رابطه می‌گویند در زمانی که ریه آدمی مسدود بشود پدیده خرپوف در هنگام خواب شکل می‌گیرد، اما به طور کلی با خوردن میوه‌هایی از تجمع موکوس‌ها کم می‌شود و عارضه خروپف پس از مدتی برطرف می‌شود. ۴۵ درصد از بزرگسالان در هنگام خواب دچار عارضه خروپف هستند که با مصرف آب میوه و سبزیجات این مسئله رفع می‌شود.

خوردن آب میوه‌هایی که از مواد آلی تشکیل شده اند در جهت رفع خروپف بسیار مفید هستند و اگر افراد در هنگام خواب مواد لبنی، غذای چرب، شکلات، محصولات حاوی شکر و غذاهای فرآوری شده مصرف نکنند دچار خرپوف در زمان خواب نمی‌شوند. لیمو، یک قطعه از زنجبیل، دو سیب و دو دانه هویج را باهم مخلوط کرده و این آب میوه طبیعی را اگر افراد بخورند دچار خرخر نمی‌شوند.

آشنایی با خواص نخود فرنگی

نخود فرنگی یا نخود سبز، دانه‌های کروی کوچکی هستند که درون غلاف‌های گیاه پیسوم ساتیوم قرار دارند این گیاه خواص زیادی برای بدن دارد و بسیاری از متخصصان تغذیه مصرف آن را توصیه می‌کنند. از این رو در این مقاله به بررسی خواص و مضرات نخود فرنگی و بهترین شیوه‌های استفاه از آن خواهیم پرداخت. مواد معدنی و ویتامین‌های نخود فرنگی فسفر، آهن، منیزیم، ویتامین C، ویتامین K، فولات، منگنز، مس، ویتامین‌های A و B۶ و B۲ و B۱ است، طبیعت نخود فرنگی در طب سنتی سرد و تر است به دلیل داشتن فیبر بالا برای رفع یبوست توصیه می‌شود، برای رفع خون دماغ، درمان کم خونی، احتقان کبد، کواتر، واریس و زایمان راحت نیز مفید است.

نخود فرنگی غذای کم چربی و کم کالری است به طور مؤثری می‌تواند در خصوص مدیریت وزن نقش داشته باشد، در مقایسه با لوبیا و حبوبات، نخود نسبتاً کم کالری است. این دانه‌های کوچک دارای ظرفیت جلوگیری از بیماری‌های ناخوشایند مانند سرطان معده است، نخود فرنگی باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن می‌شود و دارای خواص ضد پیری است. نخود فرنگی همراه با عمل آنتی اکسیدان‌ها در جلوگیری از چین و چروک و پوکی استخوان‌ها بسیار مؤثر است، ویتامین K موجود در نخود فرنگی به پیشگیری از بیماری‌های جدی مثل آلزایمر و آرتریت کمک می‌کند. فیبر زیاد و پروتئین در نخود فرنگی هضم قند را کند می‌کند، نخود فرنگی برای مادران باردار و سلامت نوزادان بسیار مفید است.

۵ مزیت ویتامین C برای سلامتی

ویتامین C به بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، این ویتامین یک آنتی اکسیدان است که اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را محدود می‌کند، ویتامین C خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد، این ویتامین برای پوست مفید بوده می‌تواند به تحریک تولید کلاژن در پوست کمک کند، آهن برای حفظ خون سالم مهم است و ویتامین C به جذب آهن کمک می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی با توصیه‌های طب سنتی

متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه هر غذایی فعل و انفعالاتی در بدن ایجاد می‌کند، اظهار کرد: در طب سنتی تاکید بر وعده‌های غذایی متعدد و با حجم کم است که در عین مقوی بودن، سبک و زود هضم باش، در شرایط همه گیری بیماری باید از غذاهای غلیظ (سنگین) پرهیز کرد.

خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی

امینی افزود: غذاهایی مثل ماکارانی، الویه، لازانیا همگی از غذاهایی هستند که در طب سنتی به آن غذای غلیظ گفته می‌شود، در شرایط کرونا باید صرف تقویت سیستم ایمنی شود اگر در این شرایط غذای سنگین استفاده کنیم، انرژی بدن به جای تقویت سیستم ایمنی به سمت هضم غذای سنگین می‌رود.

وی تصریح کرد: غذاهای سبک و زود هضم مثل آش انار، آش آلو آش جو و انواع سوپ‌ها بهترین گزینه تغذیه‌ای در دوران کرونا است، استفاده از هویج، به، شلغم و سبزیجاتی مثل گشنیز، جعفری، پیاز و سیر در طبخ سوپ‌ها و آش‌ها توصیه می‌شود.

خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی

سیستم ایمنی بدن همراه با داشتن یک شیوه زندگی سالم پشتیبانی می‌شود، خواب کافی، ورزش و البته رژیم غذایی مناسب به حفظ سیستم ایمنی بدن در دفاع از بیماری‌ها کمک می‌کند، کمبود برخی مواد غذایی بخصوص ویتامین دی، در معرض مواد شیمیایی مصنوعی قرار گرفتن، عدم تعادل در باکتری‌های مفید روده عوامل خطر کلیدی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن است.

ماست‌های طعم دار: ماست‌های حاوی شکر اضافه و غیر پروبیوتیک منجر به ایجاد مشکلات گوارشی می‌شوند. قند موجود در این ماست‌ها مهار عملکرد سیستم ایمنی را به همراه دارد و مواد تشکیل دهنده مصنوعی آنها خالی از ریزمغذی‌ها است.

میوه‌های خشک: اگرچه میوه‌ها یک میان‌وعده بسیار ضروری هستند اما نوع خشک شده آنها و حتی میوه‌های کنسرو شده حاوی قند اضافی هستند که سالم بودن آنها را زیر سوال می‌برد.

الکل: جای تعجب نیست که مصرف الکل برای سیستم ایمنی بدن خطرناک است، الکل حاوی قند بالایی است و مصرف آن یکپارچگی مخاط روده را تغییر می‌دهد. ضمن این‌که میکروارگانیسم‌های روده را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نوشابه‌های کافئین‌دار: مقدار کافی از خواب برای حفظ سیستم ایمنی سالم ضروری است و مصرف نوشابه‌های کافئین دار به‌ویژه قهوه و نوشابه‌های گازدار درست اثر برعکس برای سیستم ایمنی بدن دارد. سطوح اسیدیته در قهوه ممکن است منجر به افزایش التهاب در بدن شود.

خطر کلیدی تضعیف ایمنی بدن با ۸ ماده غذایی

سوپ‌های کنسرو: سوپ غذایی است که به راحتی می‌تواند فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم کند با این حال مصرف کنسرو شده این غذا راحت است اما بهترین گزینه نیست، بسیاری از این سوپ‌ها حاوی مواد تشکیل دهنده مصنوعی و سطوح بالای سدیم هستند.

غذاهای شور: در حالی که غذاهای شور مانند کلم ترش عطر و طعم زیاد و کالری کمی دارند، اما سدیم بالای موجود در آنها می‌تواند منجر به کم شدن آب بدن و احتباس مایعات شود. حتی در شرایطی مانند بیماری‌های کلیوی مصرف این غذاها اصلاً مناسب نیست.

غلات پردازش شده: انتخاب غلات سبوس دار بهتر از دانه‌های پردازش شده است چون این دانه‌ها اثر سو بر قند خون دارند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند.

روغن‌های فرآوری شده: این روغن‌ها شامل روغن سویا، ذرت، کلزا، آفتابگردان، بادام زمینی سبب کاهش سطوح کلسترول می‌شود که از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. با این حال بسیاری از مطالعات در مورد این روغن‌ها نشان می‌دهد روغن‌های گیاهی، امگا ۶ اسید لینولئیک بسیار بالایی دارند این روغن‌ها التهاب را در بدن افزایش می‌دهند و منجر به تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شوند.
 

کد خبر 478908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.