۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان با نخستین توربین بادی خانگی

توربین‌های بادی خانگی با یک توربین بادی شهری کوچک ارشمیدسی مینیاتوری به نام لیام اف‌وان (Liam F1) شاهد تحولی چشمگیر بوده‌اند که در قالب یک هواکش معمولی، سالانه تا ۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان با سرعت باد کمتر از ۵ متر بر ثانیه تولید می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بهره‌گیری از ظرفیت‌های انرژی باد و محبوبیت آن در بازار مسکونی به اندازه انرژی خورشیدی، در حال افزایش است. لیام اف‌وان (Liam F1) یک توربین بادی شهری کوچک ارشمیدسی مینیاتوری، ویژه استفاده در شهرهاست. این محصول کوچک بی‌صدا، انقلابی در صنعت انرژی بر پا کرده و سالانه تا ۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان در سال با سرعت باد کمتر از ۵ متر بر ثانیه تولید می‌کند. این میزان خروجی بزرگی برای خانه‌های شهری است و انرژی پاکی را فراهم می‌آورد که می‌تواند به جای شبکه استفاده شود.

لیام اف‌وان به‌سرعت ثابت کرد که یک رقیب قوی برای پنل‌های خورشیدی و قابل به‌کارگیری توسط افرادی است که نگران پایداری شهرها و محیط زیست اطراف خود هستند. لیام اف‌وان برای مناطق و حومه‌های شهری طراحی شده است که سر و صدا هنگام نصب ژنراتورهای انرژی تجدیدپذیر نگرانی اصلی آن‌ها محسوب می‌شود.

۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان با نخستین توربین بادی خانگی

یک انقلاب آرام: چرا سکوت در راه‌حل‌های انرژی شهری اهمیت دارد؟

بدون صدا بودن یکی از مزایای اصلی برای استفاده از انرژی باد در شهرهای شلوغ امروزی محسوب می‌شود که نسبت به سر و صدا بسیار حساس هستند و حتی اگر توربین‌های بادی مفید و پاک باشند، ایجاد سروصدا و دردسرهای ناشی از آن برای مردمی که در اطراف زندگی می‌کنند، مانعی برای استفاده از آن‌ها به شمار می‌رود.

توربین کوچک لیام اف‌وان به‌دلیل طراحی مخروطی‌شکل در عمل بدون سر و صدا است و می‌تواند در مناطقی با تراکم جمعیت بالا مورد استفاده قرار بگیرد. این امر امکان دریافت انرژی باد مورد نیاز خود را بدون تأثیر بر محیط زیست به صاحبان خانه‌ها می‌دهد و این فناوری را از سایر توربین‌های بادی استاندارد متفاوت می‌کند. طراحی این توربین برای شهرها مناسب است، زیرا نحوه وزش باد در محدوده‌های شهر به‌واسطه ساخت‌وسازها متفاوت است و در چنین شرایطی، توربین‌های معمولی بی‌اثر هستند، حال آنکه لیام اف‌وان برای عملکرد بهتر طراحی شده است و ساختار مارپیچ‌مانند آن می‌تواند در برخورد با باد به همان روشی عمل کند که یک هواکش معمولی حرکت می‌کند. این ویژگی‌ها عملکرد بهینه و تولید برق را بدون در نظر گرفتن شرایط نوسان باد در شهرها، تضمین می‌کند.

۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان با نخستین توربین بادی خانگی

همه‌کاره: سازگار برای هر محیط خانه

لیام اف‌وان کوچک تنها ۱.۵ متر قطر دارد و ساختار آن فشرده و سبک است، بنابراین می‌توان آن را به‌طور تقریبی بر هر سقفی بدون نیاز به تکیه‌گاه‌های ستون‌مانند عظیم نصب کرد. اندازه این سیستم همچنین ادغام آن را در سیستم انرژی خانه‌ها آسان می‌کند و طراحی آن می‌تواند به راحتی با هر محیط مسکونی متناسب شود. صاحبان خانه حتی می‌توانند رنگ‌های سفارشی را انتخاب کنند تا به بهترین وجه با نمای بیرونی خانه آن‌ها مطابقت داشته باشد. نسخه مینی این توربین‌ها حتی کوچک‌تر است و با ۰.۷۵ متر قطر، امکان نصب گزینه‌های بیشتری را به‌ویژه در خانه‌هایی با سقف‌های کوچک فراهم می‌کند. این طراحی جمع و جور تأثیری بر قدرت سیستم ندارد و صاحبان خانه می‌توانند به‌راحتی انرژی‌های تجدیدپذیر را در خانه‌های خود بگنجانند.

توربین‌های بادی شهری لیام اف‌وان نه‌تنها از نظر انرژی تولیدی، بلکه از نظر هزینه و سادگی خدمات نیز مورد توجه قرار داد. این سیستم انرژی خروجی بالایی دارد و امکان جبران هزینه‌ها را در مدت‌زمان کوتاهی ممکن می‌سازد. از سوی دیگر این توربین بادی را می‌توان با انرژی خورشیدی ترکیب کرد تا یک سیستم انرژی ترکیبی به‌دست آید که در کنار هم یک منبع تغذیه مداوم برای پوشش انرژی مورد نیاز خانه‌ها در طول روز فراهم می‌کنند و در کنار صرفه‌جویی در هزینه‌های انرژی، به کاهش میزان انتشار کربن‌دی‌اکسید خانه‌های نیز کمک می‌کند.

شکل دادن به آینده راه‌حل‌های انرژی خانه پایدار

توربین بادی شهری لیام اف‌وان با مبارزه با مشکلات تولید انرژی در مناطق شهری جایگاهی در بازار انرژی‌های تجدیدپذیر به‌دست آورده است. به‌واسطه بی‌صدا بودن برای صاحبان‌خانه‌هایی ایده‌آل است که به‌دنبال راه‌حل‌های برق پایدار هستند، عملکرد مطلوبی در مناطق شهری دارد، جمع‌وجور و از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه است، بنابراین با افزایش تعداد شهرها و مالکان منازل شخصی که منابع تجدیدپذیر را انتخاب می‌کنند، چنین اختراعاتی به‌زودی سقف‌های خانه‌ها را به نیروگاه‌های مؤثر تبدیل می‌کند و با ارائه گزینه یا حداقل مکملی برای انرژی خورشیدی به‌عنوان منبع انرژی تجدیدپذیر برای شهرها و تعیین استانداردهای جدید در انرژی تجدیدپذیر شهری، راه را برای انرژی پاک‌تر و قابل دسترس برای همه هموار می‌کند.

۱۵۰۰ کیلووات ساعت برق رایگان با نخستین توربین بادی خانگی

گزارش از: مریم زمانی، خبرنگار ایمنا

کد خبر 838408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 32
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دیدبان IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
    1 0
    با توربین بادی موافق هستم چون علم جدید در انرژی برق است و فکر نمی‌کنم شیطان در آن دمیده باشد
  • شهرام IR ۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
    4 0
    واسه استان سیستان و بلوچستان ..بخصوص منطقه سیستان ..عالیه
  • ایمان چراغی IR ۰۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    خیلی عالی
  • مهرالرضا سپهر IR ۰۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    سلام اینمهمه گفتین یه قیمت حدودی هم میدادین و اینکه بجز توربین چه تجهیزات جانبی برای اتصال به شبکه و یا اتصال به برق خانگی نیازه و اینکه مثلا در 100 متر مربع چندتا از اینا میشه نصب کرد؟
  • حسن IR ۰۳:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    3 1
    ایده بسیارخوبیست،توضیح کاملا خوبی داده شد،اشتیاق برای راهاندازی ایجاد شد،اما چطور و کجامیشه تهیه کرد یااینکه قیمت تمام شده برای مصرف کننده هیچ گفته نشده، شماره تلفن،آدرس نمایندگی های فروش یاحتی مرکز فروش ،
  • رحیم US ۰۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 2
    سلام اگر ارزان دراختیار مردم قرار گیرد با این کم آبی وازبین بردن الودگی هوا بسیار مفید است قیمت درحد توان جامعه باشد
  • محسن IR ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 1
    قیمت خرید تجهیزات چنده
  • Azlm IR ۰۶:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 1
    ازکجا میتونم تهیه کنم
  • mr IR ۰۷:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 1
    جالب بود.چجوری میشه تهیه کرد؟
  • محمد خیاطی IR ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    2 0
    درود،ضمن تشکر ،سریعتر برای نصب و مراکز فروش اعلام بفرمایید،مقاله برای کسی مشکل حل نمیکنه
  • IR ۰۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    2 0
    دانشمندان درچه فکری ومالکان واحتکارکنندگان زمین واپارتمان و.. درچه فکری
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    سلام .ایا در ایران قابل دسترس وخریداری هست .طی چه مدت بازگشت سرمایه انجام میشود
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    2 0
    سلام از کجا میشه تهیه کرد
  • مهدی IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    سلام خیلی خوبه برا روستا میخواستم برق ندارم کجا گیر میاد
  • یاسین IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    پژوهشگران عزیز ما سعی کنند جدیدترین فناوری را پیدا کنند که فردا مثل ماشین های بنزینی در مقابل ماشین های برقی منسوخ نشوند.
  • شم DE ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    3 1
    اگر بخواهیم باید کجا سفارش بدیم؟
  • سید مصطفی حسینی IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    2 0
    بسیار عالی از کجا میشه تهیه کرد
  • Shaker IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    2 0
    سلام وقت بخیر، من توی یکی از روستاهای قشم زندگی میکنم، وزش باد تقریبا دائمی هست، چون من روی بلندی هستم و اینجا حسابی بادخیر هست. چطوری میتونم برای برق مصرفی روزانه از این گونه وسایل بهره ببرم. خواهشا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه،
  • تاجیک IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    خوب پس چرا وارد کشور ما نمیشه، چرا امکان استفاده برای مردم فراهم نمیشه
  • آرمان IR ۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    1 0
    من اختراع جدیدی دارم برای تولید برق بدون نیاز هیچ گونه انرژی. و فقط متریال اولی بعد برق تولید میشه برای همیشه بدون نیاز به نور یا باد یا آب ولی نیاز به بودجه دارم
  • احمدی IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    0 1
    این توربین بسیار عالی است اگر در ایران بتوانند تولید کنند و قیمت مناسبی داشته باشد بسیار ارزشمند است و برای پاکی هوا و محیط زیست کمک بزرگی میکند
  • داودجمشیدی IR ۰۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    0 1
    سلام خیلی خوب است از کجا خريداري کنیم
  • علی بابا IR ۰۵:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    1 0
    همچین اولش نوشتی 1500 kw سالانه که میشه ساعتی 170 w ، که فقط میشه چند تا لامپ کم مصرف و روشن کرد حالا هزینه خودش چقدره ، نمیدونم ولی عملا 170 w ارزش شو نداره ، البته شاید بشه کمی تقویتش کرد که مفید باشه
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    1 0
    از کجا میشه تهیه کرد
  • مجید IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    0 1
    فقط با این حرفها ملت بدبخت ایران را بگذارید سر کار مفت ومجانی نمیخواد همان انرژی پولی برسانید دست مردم
  • علی قربانی IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
    0 1
    گران است برای ایرانیان
  • احسان IR ۰۱:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
    0 1
    آخه هزار پانصد کیلووات ساعت چیز خاصی نیست . بعد دوروز که بارون زد روش صداشم در میاد واسه ذخیره برقش بازم نیاز به باتری داره که وجود وساخت باتری خودش خیلی آلودگی تولید میکنه. ولی در کل اگه بیایم با برقش هیدروژن جدا کنید که دیگه نیازی به سوخت فصیلی نداشته باشیم خیلی خیلی بهتر میتونیم از آلودگی ها جلو گیری کنیم وباتری هم نخوایم داشته باشیم.بطوری که با برق، هیدرژن رو تویه مخزن ذخیره کنیم.اینجوری نه باتری استفاده میکنیم ونه سوخت فصیلی واسه گرم کردن.
  • مسعود IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
    1 0
    آیا برق تولیدی این دستگاه به حدی هست که قابل فروش به سازمان برق باشد
  • رحیم IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
    1 0
    سلام لطفاً روش نصب و راه اندازی و در قدم اول امکان خرید و یا نمایندگی بفرمایید
  • مصطفی IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
    1 0
    درود چجوری میشه اینو بدست آورد؟
    • جاوید IR ۰۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
      0 0
      این مدل پره و سایر مدلهای عمودی اتفاقا راندمان بسیار پایینی دارند! هنوز مدلی بهتر از سیستم سه پره از کلاسیک ابداع نشده!
  • سعید IR ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
    0 0
    از کجا بخرم