کاهش ساعات کاری مادران شاغل در امارات متحده عربی

امارات متحده عربی در راستای معرفی سیاست‌های افزایش جمعیت به تسهیل شرایط فرزنداوری در کشور به حمایت از مادران شاغل پرداخت و طرح‌های کاهش ساعات اداری، کار از راه دور و افزایش زمان مرخصی زایمان را در سیاست‌های آتی خود معرفی کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، امارات متحده عربی به‌تازگی مجموعه‌ای از ابتکارات را برای حمایت و تشویق ایجاد خانواده‌های بزرگ‌تر و پرجمعیت‌تر معرفی کرده است، چراکه از نگرانی‌های مربوط به تعادل بین کار و زندگی گرفته تا افزایش هزینه‌های زندگی، والدین شدن در عصر امروز با مجموعه‌ای از چالش‌ها همراه است. برای بسیاری از مادران این نگرانی‌ها عواملی بازدارنده برای داشتن خانواده‌ای بزرگ‌تر است، بااین‌حال طرح‌های جدید دولت می‌تواند این مانع را برطرف کند.

امارات متحده عربی مجموعه‌ای از ابتکارات را برای حمایت از خانواده‌ها معرفی کرده است که شامل ایجاد وزارت امور خانواده، مرخصی زایمان طولانی‌مدت در ابوظبی و برنامه ویژه خانواده در دبی می‌شود. مادران همچنین خواهان اجازه دورکاری هستند، به‌ویژه که مادران شاغل در کنار فعالیت‌های کاری خود مسئولیت آشپزی، سازماندهی و بچه‌داری را نیز برعهده دارند. در دنیای حاضر که بسیاری از خانواده‌ها در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند و افزایش هزینه‌های زندگی فشار بسیاری به آن‌ها وارد می‌کند، خانواده‌ها دیگر نمی‌توانند به‌صورت تک‌درآمدی دوام بیاورند و روی حمایت مالی مادران نیز حساب می‌کند. با ورود مادران به نیروی کار، رسیدگی به نیازها و شغل فرزندان دشوار و فشار وارده بر مادران تشدید می‌شود، بنابراین حمایت از خانواده‌های جدید باید افزایش پیدا کند، زیرا پس از ۱۶ یا ۱۷ ساعت کار روزانه، هیچ‌گونه انرژی برای آموزش به فرزندان یا گذراندن وقت با آن‌ها وجود ندارد.

برای بعضی نیز رؤیای گسترش خانواده‌ها در حالی که با فشارهای زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، دور از ذهن است، زیرا هزینه زندگی و تغییر طرز فکر نسل جدید چالش‌های بسیاری را به همراه دارد.

کاهش ساعات کاری مادران شاغل در امارات متحده عربی

سیاست‌های جدید، ابتکارات احتمالی

یک کارشناس خواستار اجرای طرح‌های آموزشی پیش از ازدواج و مدافعان این حوزه شده و کار از راه دور را در طول دوره تخمک‌گذاری زنان را برای کاهش استرس ناشی از کار پیشنهاد کرده است که می‌تواند تأثیر مثبتی بر میزان بارداری داشته باشد.

از سوی دیگر در طول کووید -۱۹ جهان شاهد افزایش نرخ بارداری در بین افرادی بود که از خانه کار می‌کردند، بنابراین اتخاذ رویکردی مشابه، همراه با مشوق‌های مالی می‌تواند به افزایش نرخ باروری در امارات کمک کند.

این کشور به‌تازگی نیز شاهد تأسیس وزارت امور خانواده بود تا خانواده‌ها را توانمند و انسجام و ثبات آن‌ها را تقویت کند. با اعلام راه‌اندازی این وزارت‌خانه در دسامبر سال گذشته، این نهاد موظف شد تا قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌هایی را برای رسیدگی به چالش‌هایی تدوین کند که خانواده‌ها با آن مواجه هستند. البته این وظیفه تنها به عهده وزارتخانه نیست و یک مسئولیت مشترک است که شامل والدین، وزارتخانه‌ها، نهادها و بخش‌های دولتی و خصوصی می‌شود.

مسئولیت‌های اصلی وزارت امور خانواده امارات متحده عربی شامل توسعه سیاست‌هایی برای تقویت ثبات خانواده، پیشنهاد طرح‌هایی برای افزایش نرخ باروری، آماده‌سازی زوج‌ها برای ازدواج و تضمین رفاه کودکان و گروه‌های آسیب‌پذیر در جامعه خواهد بود.

در دبی نیز «برنامه خانواده شیخه هند بی نت مکتوم» یک بسته جامع ارائه می‌دهد که شامل حمایت مراسم عروسی، کمک به تهیه مسکن‌، سیاست‌های کاری انعطاف‌پذیر و برنامه‌های آگاهی و آموزش اجتماعی، مالی و مسکن می‌شود.

در ابوظبی نیز مرخصی زایمان طولانی‌مدت برای زنان اماراتی شاغل در بخش خصوصی در سپتامبر سال گذشته آغاز شد. به‌عنوان بخشی از این طرح، مادران اماراتی شاغل در بخش خصوصی می‌توانند برای حمایت مالی مکمل حقوق خود در طول مرخصی زایمان با حقوقشان، تا زمانی که کارفرمای بخش خصوصی آن‌ها تأیید کند، درخواست مرخصی دهند.

کاهش ساعات کاری مادران شاغل در امارات متحده عربی

کد خبر 827950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.