به گزارش خبرگزاری ایمنا، مردمان بینالنهرین، در حدود هزاران سال پیش، احساسات را به شکل متفاوتی از آنچه امروز تجربه میکنیم، در بدن خود تجربه میکردند، تحقیقات جدید که بر اساس یک میلیون کلمه به زبان اکدی باستان بر روی لوحهای گلی انجام شده است، نشان میدهند که احساسات در بینالنهرین اغلب به صورت فیزیکی تجربه میشدند.
«سانا سوارد» از دانشگاه هلسینکی، که این پروژه تحقیقاتی را رهبری کرده است، اظهار کرد: در میان مردم بینالنهرین، احساس شادی بیشتر با کلمات مربوط به احساس باز بودن و درخشش در کبد بیان میشد، همچنین خشم بهطور معمول در پاها احساس میشد و به صورت احساس «گرم شدن» یا «خشم» توصیف میشد.
در مقایسه با انسانهای امروزی که بهطورمعمول خشم را در قسمت بالایی بدن و دستها احساس میکنند، مردمان بینالنهرین این احساس را در نواحی پایین بدن خود تجربه میکردند، با این حال احساس عشق در هر دو فرهنگ شباهتهایی با هم داشت و در میان بین النهرینیها به کبد، قلب و زانو مرتبط بود.
این تحقیق، که برای اولین بار احساسات باستانی را با اعضای بدن مرتبط کرده است، میتواند زمینهساز تحقیقات بیشتر در این زمینه و مقایسه آن با زبانهای دیگر باشد. سوارد امیدوار است که این روش بتواند بینشهایی در مورد تغییرات فرهنگی و تجربیات عاطفی در طول تاریخ به دست دهد.
نظر شما