اجرای طرح پاک‌سازی حاشیه بوستان‌های منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: به‌منظور رفاه حال خانواده‌ها و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، طرح پاک‌سازی حاشیه بوستان‌های این منطقه با جمع‌آوری قلیان‌ها و دست‌فروشان اجرا شد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری منطقه ۵ شهرداری اصفهان در رابطه با مطالبات مردمی و برابر ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها مبنی بر حفظ بهداشت عمومی شهر، جلوگیری از سد معبر و استفاده غیرمجاز از پارک‌ها برای عرضه قلیان را اجرا کرد.

وی با بیان اینکه این طرح به‌منظور رفاه حال خانواده‌ها و کاهش ناهنجارهای اجتماعی اجرا شد، افزود: با توجه به تذکرها و اخطارهای متعدد به‌دلیل تمکین نکردن از قانون توسط عرضه‌کنندگان قلیان در حاشیه زاینده‌رود، با انجام طرح ویژه پاک‌سازی حاشیه زاینده رود (در محدوده این منطقه) از دست‌فروشان و برخورد با عرضه‌کنندگان قلیان، این محل پاک‌سازی شد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: طبق قوانین موضوع جمع‌آوری قلیان و هرگونه دست‌فروشی توسط اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان انجام می‌شود.

کارگر عنوان کرد: طرحی برای مقابله با افروختن آتش در حاشیه رودخانه در فصل سرما داشتیم، اما با توجه به حیات مجدد زاینده‌رود و حجم رفت و آمد جمعیت در حاشیه آن این مشکل بیشتر از قبل خود را نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان در حاشیه زاینده‌رود از مداخله و کنترل مأموران جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: اطراف پل مارنان، پل سی‌وسه‌پل و در طول حاشیه رودخانه زاینده‌رود این مشکل وجود دارد و مأموران تذکرات لازم و برخورد مقتضی را انجام می‌دهند.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: مأموران تخلفات شهری در صورت روشن‌کردن آتش ابتدا تذکر لسانی می‌دهند و در صورت اصرار بر تخلف افراد، اقدامات قانونی و خاموش‌کردن آتش را انجام می‌دهند.

کارگر یادآور شد: شهروندان در روزهای جاری شدن زاینده‌رود و در فصل زمستان به‌طور جد از روشن‌کردن آتش در پارک‌های حاشیه زاینده رود خودداری کنند.

کد خبر 817138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.