مهدی سلطانآقایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مراکز فرهنگی از کتابخانهها و موزهها تا سالنهای تئاتر و گالریهای هنری نقشی فراتر از فضایی برای گذران اوقات فراغت ایفا میکنند.
وی افزود: این فضاها تنفسی برای روح جمعی شهر، پل ارتباطی بین گذشته و آینده و زمینهساز گفتوگوی انسانها با یکدیگر هستند و در دنیایی که شهرها به سرعت به سوی ماشینی شدن پیش میروند، مراکز فرهنگی یادآور میشوند که انسانیت شهرها در گرو حفظ فرهنگ، هنر و دانش است.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: فرهنگسراها یکی از زیر ساختهای مهم فرهنگی به حساب میآیند که میتوانند در پویایی فرهنگی جامعه در کنار سایر مراکز آموزشی نقش مؤثری داشته باشند.
سلطانآقایی گفت: فرهنگسراها قابلیت آن را دارند که با اختصاص برنامههای مفید آموزشی از جمله تاکید بر مواردی همچون استمرار فعالیتهای هنری، ورزشی، کتابخوانی، تربیت و آموزش مسائل قرآنی و اخلاقی گامهای مطلوبی را ارتقای فرهنگ شهر بردارند.
وی ادامه داد: احداث مراکز فرهنگی نه هزینه، بلکه سرمایهگذاری بلندمدت برای ساخت شهرهایی انسانیتر، خلاقتر و پایدارتر است.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: فرهنگسراها واسطهای برای ایجاد تحول در زمینه سرانه فرهنگی این منطقه است که در این راستا تحولاتی در این فرهنگسراها صورت گرفته است.
سلطانآقایی گفت: اقداماتی از جمله احداث مرکز فرهنگی ورزشی همجوار مسجد امام حسن مجتبی (ع) شهرک ولیعصر (عج) با ۱۰ میلیارد تومان هزینه و اعتبار، تجهیز و تعمیر هنرسرای خورشید (سیستم سرمایش و گرمایش) با ۴ میلیارد تومان اعتبار، تجهیز و تعمیر فرهنگسرا و کتابخانه فرشته با یک میلیارد تومان اعتبار و مشارکت در تملک یا احداث طرح چشمههای نورانی با اعتباری بالغبر ۱۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شده است.
نظر شما