رسول میرباقری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تلاش و کوشش مستمر برای بهبود وضعیت شهر و پروژههای مربوط به آن امری ضروری است، اما نباید انتظار داشت که تمام مشکلات به سرعت حل شود، چراکه بعضی از چالشها و موانع به عواملی خارج از کنترل مستقیم افراد بستگی دارد.
وی افزود: شهرداری اصفهان هنوز در سامانه سرای ۱۰ به موفقیت کامل دست نیافته است؛ سرای ۱۰ از ویژگیهای بهتری نسبت به سرای ۸ برخوردار است، اما برای دستیابی به موفقیت در این زمینه، هر اقدام و طرحی به پشتیبانی لازم نیاز دارد.
رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پیگیریهای فراوانی که برای ایجاد میزهای «از من بپرسید» در مناطق مختلف شهر انجام شده است، تاکید کرد: این میزها با هدف رسیدگی به مشکلات شهروندان در صدور پروانههای الکترونیکی راهاندازی شده بودند.
میرباقری گفت: این طرح بهجای اینکه به شهروندان گفته شود برای انجام امور خود به کافینتها مراجعه کنند، میتوانست رضایتمندی شهروندان را افزایش دهد.
وی ادامه داد: برای تحقق این هدف نیاز به ۱۵ نیروی چابک و آشنا با سرای ۱۰ در ۱۵ منطقه مختلف بود تا بتوانند مشکلات شهروندان را به بهترین شکل ممکن رفع کنند، اما در حال حاضر سیستم جدید بهگونهای طراحی شده است که علاوهبر کار فیزیکی، دست و پای مدیران و شهروندان را بیشتر از گذشته بسته است.
رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سیاست «در خانه پروانه بگیرید»، خاطرنشان کرد: پروانه گرفتن به مراتب دشوارتر از یک گزارش سالانه دارایی است و این طرح در ابتدای اجرا قابل پذیرش نبوده است.
میرباقری گفت: این سیاست از ابتدا غلط بوده است و برای افرادی که بهطور مداوم با فرایند گرفتن پروانه در ارتباط هستند، ممکن است مفید باشد، اما برای کسانی که تنها یکبار در عمر خود نیاز به گرفتن پروانه دارند، ضرورتی نداشت که مدتهای طولانی با سیستم درگیر شوند.
وی افزود: این فرایند نیاز به بسترسازی بیشتر و آموزش به گروههای هدف دارد تا از این طریق مشکلات و موانع موجود در مسیر دریافت پروانه ساختمانی برای شهروندان به حداقل برسد.
نظر شما