به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجتالاسلام مهدی فوقی صبح امروز _یکشنبه یازدهم آذر_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی سازمان تبلیغات اسلامی ارتباط با حلقههای میانی است و بر این اساس یکی از جدیترین آوردههای دوران اخیر، ارتباطگیری با این گروه بود تا بتوانیم بدون واسطه با مجموعههای مردمی ارتباط برقرار کنیم، چراکه بار اصلی فعالیتهای فرهنگی بر دوش مردم است.
وی افزود: سازمان تبلیغات بهعنوان یکیاز رویشهای انقلاب اسلامی وظیفه دارد مأموریتهای خود را بهواسطه مجموعهها دنبال کند و بر این اساس یکی از مجموعههای منتسب به سازمان تبلیغات اسلامی هیئات مذهبی است که در سه سال اخیر بیشترین ارتباط را با این مجموعهها داشتیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: دورههای توانمندسازی، تقدیر و محول کردن مأموریتها به مجموعههای موجود از اقدامات انجام شده در این زمینه است.
حجتالاسلام فوقی با تاکید بر اینکه مسجد یکی از دغدغههای جدی مردم است، عنوان کرد: با توجه به تقسیم کاری که در کشور انجام شد، برگزاری دورههای توانمندسازی ائمه جمعه و هیئت امنا برای ۱۰۰ مسجد را در دستورکار قرار دادیم و یکی از بهترین دورهها را در قم بهصورت متمرکز برگزار کردیم.
وی گفت: یکی از مسائل مطرح تفاوت نسلی است و برای رفع این مسئله فعال کردن جریانهای مردمی و استفاده از ظرفیتهای موجود مدنظر قرار دارد و بر این اساس فعال کردن هیئات دانشآموزی در مدارس یکی از ایدههای این نهاد بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان مطرح کرد: طرح دورههای مختلف و شناسایی نوجوانان فعال در فضای مجازی برای هدفمند کردن فعالیت آنها و قرار دادن آنها در ریل درست از راهبردهای ما بوده است و بر این اساس جشنواره نوآوین را در ۲۸ شهرستان استان با حدود هزار نفر برگزار کردیم.
حجتالاسلام فوقی اظهار کرد: در سطح استان نقاط حاشیهنشین و قرمز آسیبهای اجتماعی را شناسایی کردیم و تأسیس ۲۸ پایگاه اجتماعی را مدنظر قرار داریم که در این مسیر مبلغان توانمند و مردمی در آنجا مستقر شدند.
وی ادامه داد: پرداختن به فعالیتهای بانوان برای ما اهمیت زیادی داشت، چراکه بانوان بخش تأثیرگذار جامعه هستند؛ بر این اساس طرح دختران حاج قاسم را دنبال کردیم، همچنین برگزاری نشستها، جلسات، برنامهها و اردوهای مختلف از دیگر راهبردهای مدنظر است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تشکیل ستاد فاطمیه در استان متشکل از فعالیتهای مردمی با شعار دفاع از مظلوم مدنظر قرار گرفت و بر این اساس پیشبرد کمک همدلانه برای حمایت از مردم لبنان مدنظر بوده و یکی از مهمترین برنامههای این ستاد تقویت موارد گذشته است.
حجتالاسلام فوقی اظهار کرد: وظیفه ستاد فاطمیه فعال کردن و هدفمند کردن هیئات مذهبی در راستای مسائل روز از جمله مقاومت و همدلی با مردم لبنان است.
وی با تاکید بر اینکه در سطح استان حدود ۷۰۰۰ هیئت مذهبی و در سطح شهر حدود ۱۲۰۰ هیئت داریم، تصریح کرد: بر این اساس آموزش هیئات منتخب را در دستور کار قرار دادیم، چراکه توانمندسازی آنها برای نقشآفرینی در مسائل روز از مهمترین اولویتها است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: برخی هیئاتمان در لبنان حضور دارند تا برای طبخ و توزیع غذا به فعالیت بپردازند و بر این اساس هیئت پیروان حضرت مهدی (عج) نقش خوبی را در امدادرسانی به مردم لبنان ایفا کرد.
جزئیات قافله عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) در اصفهان اعلام شد
در ادامه نیز محمدحسن مهرپرور، رئیس شورای هیئات مذهبی اصفهان اظهار کرد: حدود ۲۸ سال است که شب شهادت حضرت زهرا (س) قافله عزاداری با حضور هیئات مذهبی و مردم برگزار میشود که ابتدا در مسجد حکیم بود و پس از آن میدان از امام حسین (ع) به سمت گذر فرهنگی چهارباغ است که این مراسم پس از نماز مغرب و عشا برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: پنج جایگاه عزاداری توسط هیئات در مسیر ایجاد شده و سهراه آمادگاه ختم مسیر است؛ سال جاری مراسم چهاردهم آذر برگزار میشود و حدود ۷۰ هیئت کارگزار این قافله هستند و علاوهبر خانوادهها، حدود ۳۰۰ هیئت نیز در مراسم حضور پیدا میکنند.
رئیس شورای هیئات مذهبی اصفهان اظهار کرد: در این مدت حدود ۱۲ موکب در چهارباغ برپا میشود و از دوشنبه تا چهارشنبه به فعالیت میپردازند.
مهرپرور عنوان کرد: هیئات بانوان خودکفا شده است و بهصورت جداگانه شورای هیئات دارند؛ بر این اساس فعالان فرهنگی بانو با حداقل سن ۴۵ سال و سابقه ۲۰ سال فعالیت، در رویداد بانوان بهشت حضور پیدا میکنند و تجلیل میشوند.
نظر شما