افزودن پروتئین به قهوه، احساس سیری را طولانی‌تر می‌کند

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که افزودن پروتئین به فنجان قهوه صبحگاهی می‌تواند انرژی بیشتری به بدن بدهد و حس سیری را برای مدت طولانی‌تری حفظ کند، این ترکیب به‌ویژه برای افرادی که به‌دنبال کاهش وزن و یا فستینگ متناوب هستند، روشی مؤثر برای کنترل کالری و بهبود عملکرد متابولیک است

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه خبری Healthline، امروزه افزودن پروتئین به قهوه به یکی از ترندهای محبوب تبدیل شده است. کارشناسان تغذیه می‌گویند این روش می‌تواند موجب بهبود سوخت‌وساز بدن، افزایش سطح انرژی و کاهش حس گرسنگی شود.

پروتئین با تأمین سوخت ضروری بدن، از کاهش ناگهانی انرژی پس از مصرف کافئین جلوگیری می‌کند، همچنین، این ترکیب می‌تواند به ساخت عضله و رسیدن به اهداف تغذیه‌ای کمک کند.

کد خبر 808688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.