به گزارش خبرگزاری ایمنا، شاید خیلی از ما تجربه بازی با شبیهسازها را داشتیم؛ دستکم بازیهای شبیهساز رانندگی یا فوتبال یعنی همان بازی معروف فیفا؛ اما درباره بازیهای شبیهساز پرواز و قصه ساختشان اطلاعات کمتری داریم.
سال ۱۹۸۱ میلادی، شرکت مایکروسافت که در آن زمان در حال تبدیل شدن به یکی از غولهای بزرگ دنیای رایانه بود، تصمیم گرفت شرکت BAO را که سازنده شبیهساز پرواز بود، بخرد. کمی بعدتر این شرکت بازی شبیهساز پرواز را با نام Microsoft flight simulator با تغییرات کمی راهی بازار کرد.
در تغییرات این بازی، شرایط جوی و همچنین تغییرات شب و روز موجب شده بود این بازی به واقعیت نزدیکتر شود و کاربران بخواهند آن را تجربه کنند، اما تجربه بازیهای شبیهساز پرواز چطور میتواند به شما در واقعیکردن آرزوهایتان کمک کند؟
اگر میخواهید کادر پرواز شوید
بازی شبیهساز پرواز، نرمافزاری است که شرایط پرواز و هرآنچه را در آن وجود دارد، شبیهسازی میکند. با کمک این نرمافزار میتوانید یک سری آموزشهای خلبانی ببینید و شرایط پرواز را تجربه کنید، همچنین با آموزش و یادگیری یک قدم به پرواز نزدیکتر شوید. جالب اینکه حتی دانشجویانی که در دانشگاه هستند برای تمرین و یادگیری خلبانی از شبیهساز پرواز استفاده میکنند.
پس اگر همیشه عشق پرواز بودید میتوانید با این بازی تجربه پرواز را داشته باشید و با چالشهای آن بیشتر آشنا شوید، در همین ابتدای کار بگوییم منظورمان از بازی و انجام آن گذاشتن یک زمان منطقی برای تفریح، تجربه و حتی شناخت بیشتر است، درواقع بازیهای شبیهساز این امکان را به شما میدهند که بهطور رایگان پروازی را که خودتان خلبان آن هستید، تجربه کنید.
انواع مختلف شبیهساز پرواز
شبیهساز پرواز انواع مختلفی دارد که هرکدام به منظور خاصی استفاده میشود. در ادامه از انواع مختلف آن برایتان گفتیم. شبیهساز پرواز غیرحرفهای| به شبیهسازهای پروازی میگویند که نمیتوان آنها را به چشم یک شبیهساز واقعی برای تمرین و یادگیری دید و بیشتر جنبه سرگرمی دارند اما میتوان با آنها هیجان و تفریح را تجربه کرد.
شبیهساز پرواز حرفهای، سری شبیهساز ساخته شده که علاوه بر شبیهسازی محیط پرواز، کابین هواپیما و تجهیزات آن را به واقعیت نزدیک میکنند. از این شبیهسازها برای آموزش و پرواز حرفهای استفاده میشود و در بعضی شهرها قابل دسترسی است.
چرا بازیهای شبیهساز؟
ویژگیهای مشترکی در میان بازیهای شبیهساز وجود دارد که آنها را برایمان جذابتر میکند. بعضی از این بازیها راهی برای سرگرمی هستند و به قدرت خیالمان پروبال میدهند، همچنین این بازیها میتوانند ما را با دنیای جدیدی آشنا کنند که در آن حسهای مختلفی را تجربه میکنیم، حس اینکه همه چیز تحت کنترلمان است و تصمیماتی که میگیریم یک جور آزمون و خطا هستند و مانند دنیای واقعی هزینهای برایمان ایجاد نمیکنند.
حس خوب پیروزی و حس تلخ شکست را هم میشود در بازیهای شبیهساز چشید و همچنین مهارتهایی مانند همکاری، گفتوگو یا نقد کردن را در محیطی شبیه به دنیای واقعی تمرین کرد. البته باید حواسمان به جذابیت و قدرت این بازیها باشد. یادمان باشد بازی، درس، معاشرت با خانواده و دوست و … هر کدام در زندگی تعریفی دارد و بازی مجازی به تنهایی نمیتواند جای تعهدات و فعالیتهای ما در دنیای واقعی را بگیرد.
نظر شما