امیر رضایی در حاشیه بازدید از قرارگاه اطلاعرسانی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به گلآرایی و گلکاری ویژه مراکز تفریحی و گردشگری شهرداری و کاشت حدود ۱۰۰ گونه گل فصل در باغ گلهای اصفهان اظهار کرد: حدود ۴۲ هزار گل شببو در چهار رنگ در چهارباغ عباسی بهعنوان یکی از مسیرهای اصلی گردشگری و توریستی کاشته و جلوه بسیار خوبی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده تنها معطوف به چهارباغ عباسی نبوده است، افزود: تمامی باغچههای سطح شهر با گلهای بهاره کاشته شده است و همچنین امسال گلکاری باغ فدک نیز بهصورت ویژه و متفاوتتر از سال گذشته انجام شده است.
سرپرست سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تاکید کرد: پرچینهای خیابانهای اصلی که در سنوات گذشته بر اثر خشکسالی، کمآبی و تردد عابران از بین رفته بود، در حال بازکاشت است و حدود ۷۰ درصد پیشرفت پروژهای در این خصوص حاصل شده است که ۳۰ درصد باقیمانده نیز فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳ به پایان میرسد.
رضایی گفت: واکاری درختان سطح شهر نیز مد نظر قرار گرفته و این اقدام با شعار «جای خالی را با درخت مناسب پر کنید» از هفته درختکاری آغاز شده است، همچنین سعی میشود تا پایان اردیبهشت سال جاری حدود ۱۱۰ هزار تشتک یا فضای خالی بین درختان با رعایت اصول طراحی با درخت مناسب کاشت یا بازکاشت شود.
وی ادامه داد: کلانشهر اصفهان دارای اقلیمی گرم و خشک است و یکی از اساسیترین اقدامات شهرداری در خصوص تابآوری و افزایش کیفیت محیط زیست، کاشت فضای سبز پایدار و ریشهدار بوده و بهترین فضای سبز پایدار کاشت درخت سازگار با اقلیم است.
سرپرست سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: از دیگر تفاوتهای فضای سبز این کلانشهر میتوان به الگوی خطیکاری اشاره کرد و در کنار تمام خیابانها، ردیفی از درختان دیده میشود و دالان ایجاد شده از درختان در بسیاری از شهرهای دیگر کمتر دیده میشود که این موضوع در خصوص تابآوری شهری اهمیت دارد.
سرپرست سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با بیان اینکه آنچه که فضای سبز این کلانشهر را نسبت به دیگر شهرهای کشور متمایز کرده، وجود درختان کهنسال به عنوان میراث هویتی است، تصریح کرد: بیشتر درختان کهنسال در محدوده مسیر رودخانه زاینده رود قرار دارند و خشک شدن زایندهرود، تهدیدی اصلی برای میراث سبز اصفهان به شمار میرود.
رضایی با بیان اینکه عمده درختان کهنسال شهر در مناطق حاشیه زایندهرود بهویژه مناطق یک، ۳، ۴ و ۵ قرار دارند، گفت: با اعمال سیاستهای مدیریتی صحیح، زایندهرود باید جاری شود و حقابه مادیهای شهر بازگردد؛ باید توجه داشت که فضای سبز میراثی است که باید برای آیندگان باقی بماند.
نظر شما