افزوده شدن ۲۵ سال به متوسط طول عمر ایرانیان/ هزینه در امر تغذیه، سرمایه‌گذاری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس کنگره بین‌المللی انجمن علمی تغذیه ایران با اشاره به افزوده شدن ۲۵ سال به متوسط طول عمر ایرانیان گفت: تمام هزینه‌های انجام شده در حوزه تغذیه، هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری روی سلامت نسل آینده به‌شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شاهین شیرانی امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم بهمن_ در کنگره بین‌المللی انجمن علمی تغذیه ایران اظهار کرد: در پی تمام اقدامات انجام شده با هدف افزایش امید به زندگی افراد، ۲۰ تا ۲۵ سال به طول عمر ۸۵ میلیون ایرانی اضافه و در چند سال اخیر تغذیه در نظام سلامت ادغام شده است و مراکز جامع سلامت متخصصان تغذیه و مراقبان تغذیه دارند.

وی با بیان اینکه نکات تغذیه‌ای باید مطالبه مردم باشد، افزود: زمانی این خواسته به تحقق می‌رسد که سواد سلامت جامعه افزایش پیدا کند و تا زمانی که این خواسته در افراد جامعه ایجاد نشود، بیشتر اقدامات انجام شده در حد تئوری باقی خواهد ماند.

رئیس کنگره بین‌المللی انجمن علمی تغذیه ایران با تاکید بر لزوم ورود کارشناسان تغذیه به سطح جامعه تصریح کرد: باید شاهد افزایش سواد مردم در حوزه تغذیه باشیم و افراد از باورهای غلطی که اثرات سو دارد، آگاه شوند، شاهد هستیم که نسل جوان اهمیت لازم را برای تغذیه قائل نیستند و آینده پیش روی سلامت این قشر از جامعه قابل تصور نیست.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط کارشناسان و انجمن‌های علمی تغذیه‌ای با نهادها، سازمان‌ها و مسئولان تأثیرگذار ادامه داد: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان اتاق فکر و سازمان برنامه بودجه از مکان‌هایی است که انجمن‌های علمی می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند.

شیرانی با بیان اینکه تمام هزینه‌های انجام شده در حوزه تغذیه، هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری روی سلامت نسل آینده به‌شمار می‌رود، گفت: زنان و مادران محور اصلی تغذیه در خانواده هستند و تغذیه تمام افراد خانواده به آن‌ها وابسته است و می‌توانند با رعایت نکاتی ساده از جمله کاهش میزان نمک مصرف شده در غذاها، از بروز بسیاری بیماری‌ها پیشگیری کنند.

وی با تاکید بر اینکه تجهیزات، علم و استاندارهای آزمایش مواد غذایی باید همواره به‌روز باشد، اضافه کرد: بیمه‌ها اقدامات تغذیه‌ای را پوشش نمی‌دهند و این در صورتی است که میلیون‌ها تومان برای بیماری‌هایی که با رعایت نکات تغذیه‌ای قابل پیشگیری است، هزینه می‌کند.

رئیس کنگره بین‌المللی انجمن علمی تغذیه ایران با بیان اینکه تاکید در رشته تغذیه بر پیشگیری از بیماری‌ها است، افزود: متخصصان تغذیه پیشگامان این عرصه هستند و در صورتی که بتوانیم تغذیه سالم، وزن مناسب و امکانات لازم را داشته باشیم، شاهد نتایج بسیار خوبی خواهیم بود و امید است با اقدامات انجام شده نسل آینده نسلی سالم‌تر و باهوش‌تر باشند و امنیت و ایمنی غذا برای کشور به‌خوبی فراهم شود.

کد خبر 728134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.