به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) با همکاری یکدیگر استراتژی مؤثری برای کاهش هدر دادن مواد غذایی و بهبود بازیافت مواد آلی ارائه کردند، این استراتژی جامع ابتکارات هدفمندی برای مبارزه با هدر رفتن مواد غذایی، کاهش اثرات زیست محیطی آنها و کاهش آلودگی هوا ایجاد شده است.
هدر رفتن مواد غذایی یک چالش واقعی برای کشاورزی، غذا و آبوهوا ایجاد میکند، یک سیستم غذایی انعطافپذیر به منظور مقابله با این مشکل ایجاد شده است؛ همچنین همکاری بین سه سازمان یادشده گامی حیاتی در جهت کاهش میزان پسماند غذایی، افزایش بازیافت زبالههای آبی و همچنین ارتقای فرصتهای شغلی است.
طبق این استراتژی، تعهد وزارت کشاورزی ایالات متحده برای تقویت نقش کشاورزی در پرداختن به امنیت غذایی جهانی و مدیریت پیامدهای تغییرات آبوهوایی را مستحکم کرده است؛ استراتژی ارائه شده بر چند هدف کلیدی متمرکز خواهد بود که شامل جلوگیری از هدررفتن مواد غذایی در صورت امکان، افزایش میزان بازیافت همه زبالههای آلی و حمایت از سیاستهایی که به کاهش تولید پسماند غذایی و بهبود بازیافت مواد آلی کمک میکند.
در این راستا، وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا سرمایهگذاری ۳۰ میلیون دلاری در زمینه تولید کمپوست و کاهش ضایعات غذایی، گسترش مشارکت با سیستم غذایی مؤسسه ملی غذا و کشاورزی آمریکا (NIFA) به منظور گسترش آموزش و اطلاعرسانی و تأمین بودجه تحقیق و توسعه در زمینه فناوری بستهبندی نوآورانه برای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی را در اولویت قرار داده است.
نظر شما