به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک مؤسسه در دانشگاه ایالتی یوتا اخیراً طرحی ارائه کرده است که بر جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی متمرکز است؛ بیشتر ضایعات غذایی که در ایالات متحده تولید میشود، در سطح مصرف کننده است که شامل زبالههای خانگی و همچنین زبالههای کافیشاپها و رستورانها میشود؛ در طرح جدید ارائه شده قرار نیست مواد غذایی بازیافت شوند یا به محصول دیگری تبدیل شوند، بلکه سعی بر این است که مواد غذایی خوراکی در دسترس افرادی قرار بگیرد که میتوانند از آن استفاده کنند.
در طرح ارائه شده در دانشگاه ایالتی یوتا، غذای مصرف نشده در غذاخوری به جای منتقل شدن به سطل زباله یا سطل کمپوست، در دسترس دانشآموزان یا دانشجویان مراکز دیگر قرار میگیرد؛ قرار دادن باقیمانده غذا در یخچال اولین قدم برای پیشگیری از هدر رفتن آن و ریخته شدن در سطل زباله است، اما چگونه میتوان مانع پرشدن یخچال با ظروف غذا شد؟
لازم است افراد به منظور پیشگیری از هدر رفتن مواد غذایی، برنامهریزی غذایی داشته باشند، به طوری از قبل از خرید مواد غذایی برای وعدههای غذایی خود برنامهریزی کنید و فقط مواد مورد نیاز خود را تهیه کنید؛ همچنین زمانی که تاریخ انقضا مواد غذایی گذشته است، باید در مورد آن تجدیدنظر کنید، گاهی اوقات و برای بعضی از محصولات غذایی، فرارسیدن تاریخ انقضای محصولات فقط به این معنا است که کیفیت آن پایین آمده است، اما مصرف آن خطرناک و مضر نیست.
نظر شما