محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سالهای زیادی است مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان به کاهش انرژی ساختمانها و پایداری آنها اشاره دارد، اظهار کرد: برخی سازندگان، حتی بخش خصوصی بهدلیل مزیتها و صرفهجوییها از جمله کاهش مصرف انرژی، به اینگونه ساختمانها روی آوردهاند که برای سازنده و محیطزیست منفعت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه در مدیریت شهری اصفهان طبق ضوابط و مصوبات ۵۰ درصد تخفیف در هزینه صدور پروانه ساختمانی برای ساختمانهای سبز و پایدار در نظر گرفته شده است، افزود: بر این اساس ساختمانهای گروه ممتاز ۵۰ درصد، ساختمانهای گروه یک ۶۰ درصد و ساختمانهای گروه دو ۷۰ درصد مبلغ عوارض و تراکم ساختمان را پرداخت میکنند، در واقع از تخفیفهای ۵۰ درصد، ۴۰ درصد و ۳۰ درصدی روی بهای کلی عوارض و تراکم ساختمانی برخوردار میشوند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: ساخت اینگونه ساختمانها برای شهروندان هزینه زیادی ندارد، اما شامل مراقبتهای مهندسی حین اجرا میشود و اگر هزینهای هم داشته باشد، تا زمان بهرهبرداری بازگشت خواهد داشت.
نورصالحی تصریح کرد: در حال حاضر برخی انبوهسازان خوشنام به احداث اینگونه ساختمانها روی آوردهاند تا بتوانند برچسب ساختمان سبز را دریافت کنند.
وی بیان کرد: این ساختمانها از نظر ارتفاعی بهدلیل استقبال مردم منفعت بیشتری دارد و با گذشت زمان و گران شدن هزینه انرژی در کشور تعداد ساختمانهای سبز بیشتر خواهد شد.
نظر شما