به گزارش خبرنگار ایمنا، علی سرشوقی امروز _یکشنبه بیستوسوم مهرماه_ در نشست خبری روز جهانی غذا اظهار کرد: روز جهانی غذا روزی است که در این روز در مورد اهمیت غذا میتوان صحبت کرد و از این روز به عنوان ارزشگذاری استفاده کرد، امسال مانند سالهای گذشته بیستوهفتم مهرماه با همکاری معاونت غذا و دارو گردهمایی بزرگ صنایع غذایی استان اصفهان برگزار میشود.
وی افزود: با توجه به روز جهانی غذا، رنکینگ در معاونت غذا انجام و تعداد ۱۶ واحدی که تولیدکننده هستند و مجوزهای معاونت غذا و دارو را دارند به عنوان شرکت برتر انتخاب شدند و ۱۶ مسئولان فنی به عنوان مسئولان فنی برتر شناخته شدند که در گردهمایی از آنها قدردانی خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی با اشاره به اینکه ظرفیتهای استان اصفهان نسبت به صنایع غذایی بسیار بالا است، تصریح کرد: اکنون نزدیک به ۹۰۰ واحد صنایع غذایی مجوزدار از معاونت غذا و دارو در استان اصفهان وجود دارد که هیچ استانی این ظرفیت را ندارد، از اینرو وظیفه داریم از این ظرفیتها حمایت کنیم.
وی ادامه داد: استان اصفهان در زمینه بسیاری از مواد غذایی مانند مواد خام رتبه بالایی داریم، اما نتوانستیم این ارزش افزوده را جذب استان اصفهان کنیم تا این استان بتواند از مواد خام در راستای کسب اشتغال و ثروت استفاده کند.
سرشوقی با اشاره به ضرورت ترویج و تبلیغ مصرف محصولات تولیدی استان اصفهان گفت: با بخش سلامت شهرداری، سازمانها، ادارهها و استانداری مکاتبه کردیم که سازمانها، ادارهها و نهادهای استان، محصولات استانی را مصرف کنند؛ زیرا در اصفهان ظرفیت بسیار بالایی وجود دارد تا این اشتغال جذب استان شود.
وی با اشاره به چالشهای صنایع غذایی اضافه کرد: در حال حاضر در زمینه دستورالعملهای متعدد سازمان و نهادها چالشهایی وجود دارد؛ اگر در کشوری ظرفیتهای بخش خصوصی باور شود و تمام مسائل اقتصادی به بخش خصوصی واگذار شود و دولتها تنها نقش حاکمیت داشته باشند، بسیاری از مشکلات توسط بخش خصوصی برطرف میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات کنونی این است که از صادرات حمایت میکنیم، اما صادرات را از مازاد مصرف به صادرات اختصاص میدهیم، یعنی زمانی که کالا در بازار زیاد میشود و قیمت آن کاهش پیدا میکند، صادرات را انجام میدهیم؛ صادرات نباید اینگونه باشد، بلکه باید تداوم داشته باشد، از اینرو یکی از دغدغههای بزرگ صنعت، نحوه صادرات و سیستم انقباضی بوده است که بانکها برای بخش تولید اعمال میکنند.
نظر شما