به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پیشبینی شده است که تعداد افرادی که در سراسر دنیا به زوال عقل مبتلا میشوند از ۵۷.۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۹ به ۱۵۲.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۵۰ میلادی برسد، در این صورت فشار بیشتری بر سیستم درمانی و اقتصادی جهان وارد خواهد شد. ازآنجاکه هیچ درمانی برای زوال عقل وجود ندارد، لازم است افراد به منظور پیشگیری از ابتلاء به این بیماری اقدامات خاصی انجام دهند.
گروهی از محققان استرالیایی به منظور بررسی تأثیر غذاهای سرشار از منیزیم بر خطر بروز زوال عقل، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، بیش از ۶۰۰۰ فرد سالم از نظر ذهنی که بین ۴۰ تا ۷۳ سال سن داشتند را مورد ارزیابی قرار دادند. افراد شرکتکننده در مطالعه در طول ۱۶ ماه پنج بار به پرسشنامههای آنلاین پاسخ دادند و میزان مصرف منیزیم خود را گزارش کردند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که عملکرد ذهنی افرادی که روزانه بیش از ۵۵۰ میلیگرم منیزیم مصرف میکنند، بهتر از افرادی است که روزانه تقریباً ۳۵۰ میلیگرم منیزیم دریافت میکنند. به گفته پژوهشگران، افزایش مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم خطر بروز زوال عقل را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد. بنابراین توصیه شده است که افراد در همه گروههای سنی غذاهای حاوی منیزیم را به رژیمغذایی خود اضافه کنند.
نظر شما