پایتون؛ زبانی با قدرت افسانه‌های قدیم یونانی!

در یونان قدیم افسانه‌ها و موجودات اسطوره‌ای زیادی وجود داشتند که «هیدرا» شاید شبیه‌ترین آنها به پایتون باشد. این موجود افسانه‌ای ماری با چندین سر بود که قدرت فوق‌العاده‌ای داشت.

پایتون نیز دقیقا اینگونه است، زبانی فوق‌العاده قوی و با کاربرد فراوان. این زبان در موارد بسیاری مانند یادگیری ماشین، داده‌کاوی، ساخت اپلیکیشن موبایل، ایجاد رابط گرافیکی و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارد. در واقع Python همان «هیدرا»ی افسانه‌ای است و هر کدام از کاربردها نیز سر آن اژدها هستند.

نکته دیگری که درباره این زبان برنامه‌نویسی حائز اهمیت است، این است که انجام پروژه پایتون به دلیل ساختار متنوع، کتابخانه‌های فراوان و کاربرد زیاد نیازمند تخصص می باشد. چنانچه علاقه‌مند هستید تا با این زبان برنامه نویسی بیشتر آشنا شوید و یک مرجع متخصص برای سفارش انجام پروژه پایتون خود بشناسید، تا پایان با ما همراه باشید.

کاربردهای زبان برنامه‌نویسی Python

در عنوان قبل درباره کاربردهای پایتون به صورت مختصر صحبت کردیم. اکنون در این عنوان این کاربردها به صورت دقیق‌تر بررسی می‌شوند.

  • هوش مصنوعی و یادگیری ماشین (AI and machine learning)

یکی از زمینه‌های پرکاربرد Python در هوش مصنوعی است. این زبان به دلیل انعطاف پذیری و ساده بودن برای انواع پروژه‌های یادگیری ماشین انتخابی عالی است. از سوی دیگر بسیاری از بسته‌های یادگیری ماشین به عنوان کتابخانه در Python قرار دارند.

پایتون؛ زبانی با قدرت افسانه‌های قدیم یونانی!

  • تجزیه و تحلیل داده‌ها (Data analytics)

پایتون به دلیل ساختار قوی و کتابخانه‌های مختلف برای کار با حجم وسیعی از داده‌ها، دستکاری و انجام کارهای تکراری به صورت خودکار بسیار مفید است. در واقع استفاده از آن برای تجزیه و تحلیل داده‌ها سریع و آسان است.

  • مصورسازی داده (Data visualization)

یکی دیگر از نقاط قوت Python کتابخانه‌های گرافیکی آن است. اگر به دنبال ایجاد یک نمودار گرافیکی ساده باشید یا اینکه هدف شما ایجاد یک طرح تعاملی است شک نکنید که Python بهترین است. با این زبان و استفاده از ابزار گرافیکی می‌توانید به داده‌ها نمایشی معنادار بدهید.

  • ایجاد برنامه‌های کاربردی (Programming applications)

از برنامه‌های ساده مانند ماشین حساب گرفته تا برنامه‌های یادگیری ماشین را می‌توانید با Python ایجاد کنید؛ همه چیز به دانش و نیاز شما وابسته است.

  • توسعه دهنده وب (Web development)

فریمورک‌هایی مانند Django، Pyramid و Flask ابزارهایی هستند که پایتون برای توسعه وب در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از این فریمورک‌ها برای توسعه سرویس‌هایی مانند Mozilla، Reddit و Spotify استفاده شده است.

  • توسعه بازی (Game development)

البته پایتون در این زمینه هنوز با استانداردهای جهانی فاصله دارد اما اگر به دنبال محیطی قوی برای توسعه بازی‌های ساده هستید، Python انتخاب مناسبی است. در ضمن از Python برای ایجاد زبان‌های برنامه‌نویسی دیگری مانند Cobra، CoffeeScript و Go استفاده شده است.

Python بهترین زبان برای پردازش تصویر است

پایتون علاوه بر کاربردهایی که قبل‎تر اشاره کردیم به عنوان بهترین ابزار برای پردازش تصویر شناخته می‌شود. حقیقت این است که 80 درصد از دیتاهای بدون ساختار، فیلم و عکس هستند. دیتاهایی که استخراج و دسته‌بندی اطلاعات از آنها اهمیت ویژه‌ای دارد. در عنوان بعدی محبوب‌ترین کتابخانه‌هایی که می‌توانید از آنها برای پردازش تصویر در پایتون استفاده کنید آمده است.

در ضمن پایتون در حوزه‌هایی مانند سئو و امور مالی نیز به صورت گسترده استفاده می‌شود. Python به دلیل وجود کتابخانه‌های بزرگ در تعیین روند قیمت، پیش‌بینی و همچنین خودکارسازی گردش کار کاربرد گسترده‌ای دارد.

پایتون برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو نیز ابزار فراوانی دارد. چه در حال اجرای تغییرات در چندین صفحه باشید و یا اینکه به دنبال بهترین کلمات کلیدی هستید، پایتون می‌تواند به شما کمک کند. Python ابزار قدرتمندی برای توسعه مهارت‌های پردازش زبان طبیعی (NLP) دارد که باعث افزایش درک صاحبان وب‌سایت از شیوه جست‌وجو توسط کاربران خواهد شد.

نکته دیگر این است که پایتون در طیف وسیعی از نرم‌افزارها مانند Paint Shop Pro، Gimp، Lightwave، Blender و Cinema 4D استفاده می‌شود. نرم‌افزارهای نام برده جز نرم‌افزارهای برتر در حوزه ساخت انیمیشن سه بعدی و تصویربرداری دوبعدی می‌باشند.

پردازش تصویر با پایتون؛ محبوب‌ترین کتابخانه‌ها

همانگونه که قبل‌تر اشاره کردیم پردازش تصویر با پایتون ابزار مختلفی دارد که در ادامه به معرفی چند نمونه خواهیم پرداخت.

پایتون؛ زبانی با قدرت افسانه‌های قدیم یونانی!

  • OpenCV

با این کتابخانه بیش از 2500 الگوریتم مدرن و کلاسیک پردازش تصویر در دسترس هستند. این ابزار کارهایی مانند تقسیم‌بندی تصاویر، تشخیص چهره، استخراج اطلاعات و بازسازی سه‌بعدی را به راحتی انجام می‌دهد.

  • Pillow

Pillow شاید محبوب‌ترین ابزار پردازش تصویر است. این کتابخانه سازگاری فوق‌العاده‌ای با فرمت‌های مختلف فایل دارد و به ادغام قابلیت‌های پردازش تصویر با مفسر پایتون کمک می‌کند. از Pillow برای عملیات نقطه‌ای بر روی پیکسل‌ها، فیلتر کردن و دستکاری تصاویر استفاده می‌شود.

  • SciPy

این کتابخانه برای محاسبات علمی و ریاضی ایجاد شده است و بسیاری از کارهای پردازش تصویر را در یک پکیج برای شما انجام می‌دهد و از پردازش تصویر چند بعدی نیز پشتیبانی می‌کند. اگر به دنبال مواردی مانند تقسیم بندی تصاویر، تشخیص چهره، تجزیه و تحلیل تصاویر و استخراج ویژگی‌های مختلف هستید، SciPy بهترین ابزار است.

  • Pygame

Pygame یکی دیگر از باارزش ترین ابزار پردازش تصویر است که علاوه بر پردازش تصویر برای ایجاد بازی‌های کامپیوتری نیز استفاده می‌شود. با این ابزار تبدیل فرمت عکس‌ها و خواندن اطلاعات به سادگی قابل انجام است.

  • Sci-Kit Image

یکی دیگر از ابزار عالی انجام پروژه پایتون Sci-Kit Image است که شامل مجموعه‌ای از الگوریتم‌های منحصر به فرد پردازش تصویر است. الگوریتم‌هایی که برای تشخیص و جداسازی بر اساس ویژگی، تجزیه و تحلیل و تبدیل هندسی و تقسیم‌بندی به صورت گسترده توسط افراد مختلف برای تبدیل هر پیکسل به مقدار greyscale یا طیف خاکستری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با پایاپروژه سفارش انجام پروژه پایتون آسان‌تر از هر زمان دیگری است

تمام عناوین و اطلاعات بالا نشان داد که پایتون برای تبدیل شدن به یکی از بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی، ابزار فوق‌العاده‌ای ارائه داده است. از سوی دیگر پایاپروژه اهمیت پروژه‌های مختلف و ضرورت آنها برای هر کسب و کاری را می‌داند و اقدام به انجام پروژه‌های مختلف با استفاده از پایتون می‌نماید. پروژه‌هایی که در سریعترین زمان و توسط متخصصان انجام خواهد شد. نکته دیگر این است که در کنار پشتیبانی پس از تحویل و کیفیت بالای کارها، تمامی پروژه‌ها با کمترین قیمت در بازار انجام خواهند شد.

فرقی نمی‌کند پروژه شما ساده باشد یا شامل محاسبات علمی و مهندسی. پایاپروژه به شما کمک خواهد کرد که با استفاده از پایتون تمام اطلاعات مورد نیاز خود را به دست بیاورید. برای سفارش انجام پروژه پایتون در ایتا یا واتساپ به شماره ۰۹۱۰۸۷۶۰۲۸۶ پیام داده یا تماس حاصل فرماید. و یا از طریق آیدی تلگرام @paya001با ما در ارتباط باشید.

کد خبر 646528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.