ضرورت توجه به موضوع ارتقای تربیت‌بدنی

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تلاش برای ارتقای سطح ورزش جامعه برای تأمین سلامت عموم و ارتقای ورزش حرفه‌ای، قهرمانی و پهلوانی به‌صورت خاص جزو رسالت‌های سند تحول بنیادین است.

محمدرضا ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه افراد گوناگون و موفق در حوزه‌های مختلف ورزش‌های انفرادی یا گروهی، از خانواده‌های محروم جامعه هستند، اظهار کرد: تلاش باید در جهتی باشد که فرصت و فضای ورزشی برای همه دانش‌آموزان فراهم شود.

وی افزود: اگر متولی ورزش نباشیم و فضا و فرصت قابل قبول فراهم نشود، ورزش تبدیل به خدمات لوکس می‌شود و عده خاصی از آن استفاده می‌کنند و بخش عمده‌ای از مردم و دانش‌آموزان از این موهبت محروم می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: در مسابقات دانش‌آموزی آموزش و پرورش تعدادی از قهرمانان مختلفی که در رشته‌های گوناگون حضور داشتند، از افرادی بودند که از لحاظ مالی توانایی چندانی نداشتند؛ بنابراین اگر فرصت فراهم نباشند، ظهور و بروز استعداد این دانش‌آموزان اتفاق نمی‌افتد و نوجوانان و جوانان به حاشیه می‌روند.

وی با تاکید بر اینکه ورزش باید در همه مدارس فراگیر شود، گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی سرانه ورزشی به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش یافت و بسیاری از این طرح‌ها به بهره‌برداری رسید و سایر پروژه‌های این طرح هم به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

ابراهیمی با اشاره به طرح شهید خرازی، تأکید کرد: ورزشگاه‌ها و فضاهای ورزشی به مردم تعلق دارند؛ یکی از راه‌های تقویت بنیان خانواده اجرای این طرح است؛ در ۲۴ ساعت شبانه‌روز در یک خانواده امروزی زمان محدودی وجود دارد که پدر و مادر با فرزندان خود بدون تلفن همراه وقت بگذرانند اما در طرح شهید خرازی ارتباط و استحکام خانوادگی تقویت می‌شود و از طرفی دانش‌آموز و اولیا از تلفن همراه و مضرات آن فاصله می‌گیرند.

وی با اشاره تأثیر ورزش در هویت‌بخشی به دانش‌آموزان افزود: مهم‌ترین مشکل جوانان و نوجوانان سرگشتگی و بی‌هویتی است و بسیاری از ناهنجاری‌های فردی و جمعی آنها ناشی از خلأ هویت است؛ یکی از روش‌های تقویت هویت استفاده از وسایل و فضاهای ورزشی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اضافه کرد: آثار مسابقات ورزشی فرهنگیان و جلوه‌های آن مشهود بود؛ پس از ۱۳ سال مسابقات ورزشی میان فرهنگیان برگزار شد و بازخورد مطلوبی داشت. چنین فرصت‌هایی به دانش‌آموزان منزلت می‌دهد و حضور محصلان در تیم‌های ورزشی مدرسه، منطقه و استان به آن‌ها هویت می‌بخشد.

وی خاطرنشان کرد: برای هویت‌بخشی باید پیوست داشته باشیم؛ چرا که یک دانش‌آموز باید در زمینه‌های جسمی، معنوی و سایر ابعاد رشد کند و مطابق با اهداف سند تحول در مسیر حیات طیبه حرکت کنند که یکی از راه‌های آن ورزش است؛ بنابراین هر رویداد ورزشی باید تقویت مسائل فرهنگی را هم در دستور کار داشته باشد.

کد خبر 639737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.