به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان پرتغالی بهمنظور بررسی تأثیر قهوه بر سلامت افراد دیابتی، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، ۱۵۶ مرد و زن میانسال را که همگی چاق بودند و ۹۸ نفر آنها به دیابت نوع دوم مبتلا بودند، مورد ارزیابی قرار دادند. این افراد پرسشنامهای را درباره مصرف معمولی نوشیدنیها و غذاهای سرشار از کافئین، مانند شکلات، تکمیل کردند.
پژوهشگران غربالگری ۲۴ ساعته ادرار و دادههای مصرف قهوه را برای ارتباط میان مصرف قهوه و ویژگیهای کبد چرب غیرالکلی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم ارزیابی کردند. آنها نمونههای ادرار را برای متابولیتهای کافئین و غیرکافئین، از جمله پاراکسانتین، تئوفیلین، اسید p-کوماریک، تریگونلین و اسید کافئیک مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
نتایج بررسیهای انجامگرفته نشان میدهد که کافئین و پلیفنولهای موجود در قهوه ممکن است به کاهش شدت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع دوم کمک کند. محققان معتقدند که کافئین، پلیفنولها و دیگر ترکیبات قهوه ممکن است با استرس اکسایشی در کبد مقابله کنند.
نتایج این مطالعه در مجله Nutrients منتشر شده است.
نظر شما