به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان سنگاپوری به منظور بررسی تاثیر قهوه بر دیابت بعد از بارداری مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، بیش از ۴۵۰۰ زن را که بیش از ۲۵ سال سابقه دیابت بارداری داشتند را دنبال کردند و مصرف طولانی مدت قهوه و خطرهای ناشی از آن را ارزیابی کردند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد افرادی که روز بعد از بارداری چهار فنجان یا بیشتر قهوه نوشیده بودند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمینوشیدند، ۵۳ درصد کمتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه بودند. همچنین، این پژوهش نشان میدهد خطر ابتلا به دیابت افرادی که دو تا سه فنجان قهوه مینوشیدند، ۱۷ درصد کاهش پیدا کرده بود و افرادی که یک فنجان یا کمتر قهوه مینوشیدند با ۱۰ درصد خطر کمتر روبهرو بودند.
به گفته پژوهشگران، قهوه دارای اجزای فعال زیستی مانن پلیفنولها است که میتواند برای بدن مفید واقع شود. پلیفنولها به مقدار کمی در گیاهان و مواد غذایی خاص مانند میوهها، سبزیجات، آجیل، روغن و غلات کامل وجود دارد. لازم است مطالعات بیشتری صورت بگیرد تا تاثیر مصرف قهوه بر سلامت افراد مشخص شود.
نظر شما