به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد جواد شفیعی در جلسه هماهنگی برگزاری همایش ایده تا پدیده با حضور فعالان اقتصادی، صاحبان صنایع و مسئولان شهرستان نائین، اظهار کرد: اولین رویداد کارآفرینی تحت عنوان همایش ایده تا پدیده در اوایل اسفند ماه در شهرستان نائین برگزار میشود. انتظار میرود که از همه ایدهها، صاحبان ایده و نخبگان شهرستان و ظرفیت آنها استفاده کنیم تا بتوانیم خوراک مورد نیاز به صورت هدفمند دریافت و در امور لازم، اجرا کنیم.
وی به بهرهگیری از ظرفیتهای مراکز دانشگاهی، فنی حرفهای و آموزش و پرورش در حوزه اشتغال اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه مبحث اشتغال، یکی از مباحث اصلی کشور و دغدغه دولت مردان بوده است، کمیته امداد خمینی ره با استفاده از ظرفیتهای مراکز دانشگاهی، فنی حرفهای و آموزش و پرورش و دستگاههای متولی که در جهت ریل گذاری اشتغال فعالیت دارند، تفاهم نامه مشترکی تنظیم کرده است تا از ظرفیتهای این دستگاهها در جهت آموزش مددجویان از دوران ابتدایی، دبیرستان، هنرستان و ظرفیت دانشگاهها در جهت تربیت نیروی کار توانمند و حرفهای برای ورود به صنعت استفاده شود.
رئیس کمیته امداد خمینی (ره) شهرستان نائین ادامه داد: طی یکسال گذشته در نقشه راه اشتغال کمیته امداد خمینی ره، برنامهای تحت عنوان رویدادهای کارآفرینی یا فعالیتهای دانش بنیان برنامهریزی شد تا بتوانیم از ظرفیت هر منطقه و شهرستان در جهت توانمند سازی، ایجاد انگیزه و آشنایی مخاطبان زیر مجموعه کمیته امداد با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از جمعیت شهرستان نائین، زیر مجموعه کمیته امداد امام خمینی ره هستند، استفاده کنیم.
شفیعی افزود: راهکارهای نوین در بحث مشاغل سنتی، خانگی و کسب و کارهای خرد، تسهیلاتی پرداخت شده است منتهی جای کار دارد؛ مخصوصاً صنایعی که در شهرستان مغفول ماندهاند و نیاز به احیا دارند. در کنار موضوع تقویت کسب و کارهای خرد، ارتقا مشاغل خانگی با تکنولوژیهای روز را نیز در پیش داریم.
وی بازیافت فاضلاب صنایع، راهکارهای نوین در صرفهجویی حاملهای انرژی صنایع را در دستور کار کمیته امداد امام خمینی ره نائین عنوان کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان نائین، این امکان را دارد که در حمایت از ایدههای برتر، تسهیلات حمایتی را اختصاص دهد و نیروی کار نیز معرفی کند.
رئیس کمیته امداد خمینی (ره) شهرستان نائین اضافه کرد: جلسات متعددی با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستگاههای مرتبط گرفته شد و خرسندیم که حمایت همه جانبه توسط سرپرست فرمانداری شهرستان نائین و امام جمعه این شهرستان را در این زمینه داشتیم.
مهران جمشیدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین ضمن بیان ارتباط دانشگاه با صنایع و طرح پویش و آسیب شناسی این طرح در مجموعه شهرستان نائین، گفت: تقاضا داریم که صاحبان صنایع و مدیران کارخانجات در طرح همایش ایده تا پدیده حضور داشته باشند. مرکز رشد ما در شهرستان نائین، خروجی مطلوبی نداشته است و در تلاش هستیم به وسیله هم افزایی با صنعت، این مرکز رشد را در نائین تقویت و به خروجی مطلوب برسانیم.
وی ادامه داد: دومین درخواست ما از مدیران صنایع و نخبگان اقتصادی و مدیران ادارات، ورود ایده به مجموعههای پژوهشی و علمی و همایش ایده تا پدیده نائین است. حضور صنایع در مرکز رشد دانشگاه آزاد، باعث تحقق رسالت دانشگاه در نائین و ابراز امیدواری میشود.
حجت الاسلام و المسلمین محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نائین ضمن استقبال از طرح همایش ایده تا پدیده و تشکر از دستاندرکاران و مدیران، اظهار کرد: برگزاری همایش ایده تا پدیده و حضور شرکتهای دانش بنیان در جلسات این چنینی و جلسات نخبگان اقتصادی و صاحبان صنایع، شیوهای از پوشش شعار سال و تحقق آن است.
مطهرخو افزود: طرح همایش ایده تا پدیده به گونهای برنامهریزی بشود که دارای خروجی مطلوب باشد. البته اگر برنامهریزی به درستی انجام شود، ایدههای بسیار خوبی شناسایی و به کارگیری میشود.
آقاجان مدیر خدمات، اعضا و تشکلها و دفاتر منطقهای اتاق بازرگانی استان اصفهان نیز در جلسه حضور داشت و گفت: مایه خوشحالی و خرسندی است که یکی از ویژگیهای متمایز مردم سختکوش شهرستان نائین در میان دفاتر شهرستانها، وجود همدلی و همراهی درمیان فعالان بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی و نهادهای حاکمیتی است.
در ادامه حسن شفیعی، شهردار نائین ضمن اعلام آمادگی در ورود شهرداری به مقوله همایش و فعالیت اقتصادی، گفت: ظرفیتی که در نائین میتوان به آن پرداخت، بازار قدیم شهرستان نائین است که در جلسات گوناگونی درمورد این اثر تاریخی صحبت شده است. این بازار تاریخی، ظرفیتی است که در بحث مشاغل خانگی میتوان از آن بسیار استفاده کرد.
به گزارش ایمنا، بازبینی طرحهای اقتصادی در کارخانجات، شناسایی دانشجو در طرح صنعت تا دانشگاه، برطرف کردن معضل نیروی کار در صنایع نائین، تشکیل کمیته در حوزههای انرژی، الکترونیک و دیگر حوزهها جهت ارتباطگیری بهتر دانشگاه با صنعت از مسائلی بود که توسط فعالان و نخبگان اقتصادی و صاحبان صنایع در جلسه مطرح شد.
نظر شما