به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل به منظور بررسی ارتباط بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و خطر مرگ زودهنگام، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، مصرف ملی غذا در برزیل را از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ مورد بررسی قرار دادند، سپس آنها این اطلاعات را با توجه به اطلاعات جمعیتی و مرگومیر در سال ۲۰۱۹ بررسی کردند.
محققان ۵۴۱۱۶۰ نفر را بین سنین ۳۰ تا ۶۹ سال که در سال ۲۰۱۹ جان باختند، بررسی کردند. نتایج تجزیه و تحلیل انجام شده نشان میدهد که مصرف غذاهای فوق فرآوریشده عامل ۱۰.۵ درصد کل مرگومیرهای زودرس در این گروه سنی جمعیت است. چند نمونه از غذاهای فوق فرآوری شده شامل نوشابههای گازدار، میانوعدههای بستهبندی شده شیرین یا شور مانند چیپس یا کلوچه، نوشیدنیهای انرژیزا، سوپهای فوری و دیگر محصولات آماده برای گرم کردن مانند پیتزا یا ناگت مرغ میشود.
به گفته پژوهشگران، غذاهای فوق فرآوریشده که میزان زیادی فرآوری را پشت سر میگذارند و میتوانند ارزش غذایی خود را از دست بدهند، حاوی عناصر ناسالم هستند. این مواد غذایی بخش رایجتری از رژیمهای غذایی در دهههای اخیر است و محققان هنوز در حال بررسی تاثیر این مواد غذایی بر سلامتی انسان هستند.
نظر شما