کمبود ویتامین D خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که کمبود ویتامینD با افزایش خطر مرگ زودهنگام مرتبط است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آمار ارائه‌شده نشان می‌دهد که حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند. گروهی از محققان یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ‌ومیر پیدا کرده‌اند. دانشمندان همچنین دریافتند که اگر سطح ویتامین D بدن کاهش پیدا کند خطر مرگ‌ومیر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در محافظت از استخوان‌ها در برابر پوکی، حمایت از سیستم ایمنی بدن، کمک به رشد سلولی و ارتقای سلامت عضلات دارد. بدن به صورت طبیعی ویتامین D را از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می‌کند یا آن را از طریق مصرف غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می‌کنند.

غذاهای حاوی ویتامین D شامل آب‌میوه‌های غنی شده با ویتامین D، لبنیات، ماهی‌های چرب ازجمله سالمون، ماهی تن، جگر گاو و زرده تخم‌مرغ می‌شود. مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین D به سن افراد بستگی دارد. افراد بین یک تا ۷۰ سالگی باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای افراد بالای ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش می‌یابد.

کد خبر 615532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.