به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آمار ارائهشده نشان میدهد که حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند. گروهی از محققان یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگومیر پیدا کردهاند. دانشمندان همچنین دریافتند که اگر سطح ویتامین D بدن کاهش پیدا کند خطر مرگومیر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش پیدا میکند.
ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در محافظت از استخوانها در برابر پوکی، حمایت از سیستم ایمنی بدن، کمک به رشد سلولی و ارتقای سلامت عضلات دارد. بدن به صورت طبیعی ویتامین D را از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید میکند یا آن را از طریق مصرف غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت میکنند.
غذاهای حاوی ویتامین D شامل آبمیوههای غنی شده با ویتامین D، لبنیات، ماهیهای چرب ازجمله سالمون، ماهی تن، جگر گاو و زرده تخممرغ میشود. مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین D به سن افراد بستگی دارد. افراد بین یک تا ۷۰ سالگی باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای افراد بالای ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش مییابد.
نظر شما