به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بعضی از میوهها سرشار از مواد مغذی هستند که میتواند کلسترول و فشار خون بالا را کاهش دهند و به افراد در کاهش وزن اضافه نیز کمک کنند. به منظور به دست آوردن بیشترین تأثیر از خوردن میوهها، بهتر است همیشه میوههای تازه و رسیده مصرف کنید و روزانه حداقل سه واحد میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید. در ادامه به بررسی میوههایی میپردازیم که برای سلامت قلب مفید است:
سیب
فلاونوئیدهای موجود در سیب با کاهش چسبندگی پلاکت در رگها، کاهش کلسترول و شل کردن شریانها باعث تقویت سلامت قلب میشود. انواع مختلفی از سیبها در طول سال در بازار موجود است؛ این میوه را در یخچال نگهداری کنید، مدت ماندگاری سیبها در یخچال پنج تا هفت روز است. میتوانید از سیب برای میان وعده، سالاد یا از نوع پخته شده آن استفاده کنید.
زردآلو
زردآلو سرشار از ویتامینهای E، A، C و K، فیبر و «کارتنوئیدها» است، بنابراین به بهبود سلامت قلب کمک شایانی میکند. این میوه را میتوان در کیسههای پلاستیکی و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید. میتوانید زردآلو را خرد کرده آن را به غلات گرم یا سرد خود اضافه کنید. زردآلوهای خشک شده، طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.
موز
موز سرشار از ویتامینهای B6 و C، فیبر، منیزیم و پتاسیم است. پتاسیم و منیزیم موجود در موز فشار خون را کاهش میدهد، بنابراین برای قلب مفید است. این میوه را در دمای اتاق نگهداری کنید، اگر موز لکهدار یا سیاه شد، آن را در فریزر قرار دهید و در زمان مناسب در تهیه غذاها و دسر از آن استفاده کنید.
خانواده توتها
توتها شامل ویتامین C، فولات، فیبر و پتاسیم هستند و باعث افزایش کلسترول خوب، کاهش کلسترول بد و همچنین کاهش فشار خون میشود. این میوه را میتوان دو تا سه روز در یخچال نگهداری کرد، البته میتوان آنها را در فریزر نیز قرار داد و در زمان مناسب از آنها در غذا و دسر استفاده کرد.
طالبی
طالبی سرشار از ویتامینهای A، C، B6، فولات، پتاسیم و فیبر است؛ بنابراین برای کاهش کلسترول بد خون و فشار خون بسیار مفید است. طالبی در یک محیط خنک تا پنج روز نیز دوام میآورد، میتوانید این میوه را برشهای کوچک بزنید، در کیسه قرار دهید و داخل فریزر نگهداری کنید، سپس طالبی یخ زده را به دسر اضافه کنید.
نظر شما