به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا اعلام کردند که راز خاصیت مفید شکلات تلخ برای سلامت قلب، در واکنش باکتریهای معده به این خوراکی نهفته است. محققان فرآیند هضم پودر کاکائو را در سیستم گوارشی شبیهسازی شده مورد مطالعه قرار دادهاند و متوجه شدند که یک باکتری خاص در معده شکلات تلخ را خورده، آن را تخمیر کرده و سپس ترکیبات ضدالتهابی ترشح میکند که این ترکیبات برای قلب مفید است.
به گفته محققان، دو گروه میکروبهای خوب و بد در روده انسان وجود دارد که میکروبهای خوب مانند "بیفیدوباکتریوم" و باکتری اسیدلاکتیک از شکلات تغذیه میکنند. زمانی که شکلات مصرف میکنید، این باکتریها رشد کرده و پس از تخمیر شکلات، ترکیب ضدالتهابی تولید میکنند که برای سلامت قلب مفید است.
زمانی که ترکیبات ذکر شده جذب بدن میشود، التهاب بافتهای قلب کاهش پیدا میکند و در بلندمدت نیز خطر سکته قلبی را کاهش میدهد. محققان به این نتیجه رسیدهاند که اگر افراد شکلات تلخ را همراه با میوههایی مانند انار مصرف کنند، فواید بیشتری برای آنها به همراه خواهد داشت.
نظر شما