تکیک و اصول آشپزی + آموزش فوت کوزه گری خوش طعم کردن غذا و رازهای پخت و پز

خوشمزه و خوش عطر درست کردن غذا از جمله دغدغه‌های این روزهای افراد به ویژه خانم‌های تازه عروس است. رازهای بیست گانه آشپزی به همراه فوت و فن خوش عطر کردن غذاها از موارد مهم در تهیه غذا است. آگاهی از این نکات برای آماده سازی وعده‌های غذایی در این مطلب بیان شده است.

به گزارش ایمنا، آشپزی کار هنرمندانه‌ای است که باید با ظرافت خاصی انجام شود اما آنچه که اهمیت زیادی دارد، آگاهی آشپزها از فن آشپزی کردن است. فنون آشپزی از ملزومات یک آشپز حرفه‌ای محسوب می‌شود. نگهداری از مواد آشپزی، مسیرهای مختصر پخت، چگونگی استفاده از ادویه‌ها، ترکیب‌های تازه غذاها و جلوگیری از اسراف در استفاده از مواد، از مجموعه فعالیت‌هایی است که یک آشپز واقعی باید آن را بداند. در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایتالیا، دانستن رازهای یک آشپز خوب همان چیزی است که در ابتدا برای شروع فعالیت آشپزی در رستوران‌های مطرح کشورها اجباری می‌شود.

تکیک و اصول آشپزی + آموزش فوت کوزه گری خوش طعم کردن غذا و رازهای پخت و پز

رازهای بیست گانه آشپزی

  • برای دم کردن زعفران خوش رنگ، ابتدا دانه‌های ساییده شده را در قوری مورد نظر بریزید و پس از آن دو قطعه یخ کوچک به آن اضافه کنید و درب آن را بگذارید. پس از آن که یخ‌ها آب شدند، می‌توانید از زعفران برای مجلس خود استفاده کنید.
  • هنگام پخت قرمه‌سبزی فراموش نکنید که نباید در زمان پخت گوشت‌ها، نمک را به همراه ادویه‌ها به گوشت اضافه کنید بلکه نمک باید در قل های آخر اضافه شود به این دلیل که مانع پخت گوشت می‌شود.
  • برای پختن ماکارونی‌ها، مقداری آب بریزید و رشته‌ها را به آن اضافه کنید. بعد از آنکه آب به جوش آمد، روغن و نمک را به آب اضافه کنید تا ماکارونی شما به خوبی پخته شود.
  • تخم مرغ‌ها را به یک لبه صاف بزنید تا بشکند، لبه‌های چین دار موجب می‌شود که پوسته وارد تخم مرغ‌ها شود.
  • اگر بر اثر کم توجهی، برنجتان بیش از اندازه قل خورد باید ۳ قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید. این کار از وارفتگی برنج جلوگیری می‌کند.
  • برای پخت حبوبات باید در آب آن از سرکه استفاده کنید. سرکه از سیاه شدن ظرف جلوگیری کرده و طعم حبوبات را بهتر می‌کند.
  • هنگام پختن پلو کلم، از قرار دادن تکه نان خشک در غذا استفاده کنید تا بوی بد آن گرفته شود. شما می‌توانید به جای تکه نان از آرد استفاده کنید.
  • اگر مهمانی و مجلسی دارید که می‌خواهید برنج حالت سفید و براق به خود بگیرد، چند قاشق غذاخوری ماست را به برنج‌های در حال جوش اضافه کنید.
  • دود کردن دارچین، خاکشیر و اسپند در خانه می‌تواند بوی ناشی از پخت غذا را از بین ببرد و محیط خانه را ضدعفونی کند.
  • قارچ یک حالت آبکش دارد بنابراین هیچ گاه برای شست و شو، آن را داخل آب قرار ندهید بلکه ابتدا با برس آن را پاک کنید و زیر آب بشویید.
  • سبزی‌ها را بعد از شست و شو در یک حوله نازک قرار دهید و سپس آن را در یک پلاستیک قرار دهید. هنگامی که در پلاستیک را به طور کامل بستید، آن را درون یخچال قرار دهید.
  • گوجه فرنگی‌های نیمه رسیده یا کال را دور نریزید بلکه می‌توانید آن را مقابل آفتاب قرار دهید و تا چند ساعت بعد از رسیدن و قرمزی پوست آن صبر کنید. سپس می‌توانید آن را به یخچال منتقل کنید.
  • برای محکم ماندن کوفته گوشت و برنج می‌توانید مقداری آرد به آب کوفته خود اضافه کنید تا کوفته‌ها ترک نخورند. فراموش نکنید که پس از اضافه کردن حرارت را زیاد کنید.
  • برای حفظ رنگ و بوی ادویه‌های قرمز رنگ، آنها را در یخچال نگهدارید و سپس در هنگام پخت غذا از آن استفاده کنید.
  • اگر قصد دارید سیب زمینی‌ها را روی حرارت گاز بپزید، اطراف سیب زمینی را با کره و یا روغن چرب کنید. این کار از ترک خوردن سیب‌ها جلوگیری می‌کند.
  • ترشی را با ملاقه‌ها و قاشق‌های استیل نکشید، استیل به ترشی آسیب می‌زند و ممکن است که آن را خراب کند.
  • اگر برای پخت غذا عجله دارید، به پیاز و روغن خود کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریع‌تر سرخ شوند.
  • هنگامی که مقدار زیادی فلفل به غذا اضافه کرده‌اید و طعم تند آن شما را نگران کرده است، هنگامی که می‌خواهید غذا را برای سرو آماده کنید، آب یک لیمو ترش تازه را به محصول تند خود اضافه کنید و هم بزنید.
  • برای مجالس و مهمانی‌های ویژه می‌توانید از ماهی سرخ شده استفاده کنیدT به این صورت که در ابتدا به شیر کمی نمک بزنید و سپس ماهی را در آن قرار دهید تا طعم بسیار دلپذیری بگیرد.
  • شما می‌توانید تلخی کاهو را با قرار دادن کاهوها در محلول نمک و آب سرد از بین ببرید.
کد خبر 546895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.