به گزارش ایمنا و به نقل از صدا و سیما، دارچین رایحه متمایزی دارد و به بسیاری از غذاها و نوشیدنیها عطر و طعم گرمی میبخشد.
دارچین یک آنتی اکسیدان قوی
دارچین سرشار از ترکیباتی مانند پرویانیدینها و پلی فنولها است که اثرات آنتی اکسیدانی قدرتمندی را ایجاد میکنند.
وجود رادیکالهای آزاد زیادی در بدن باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و به تبع آن تشدید بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان میشود.
کاهش التهاب
دارچین حاوی چندین فلاونوئید مانند کوئرستین است که باعث کاهش التهاب در بدن میشود. فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که در میوهها و سبزیها یافت میشوند.
کاهش التهاب میتواند خطر ابتلاء به بیماریهای مختلف را کاهش دهد و به مدیریت علائم مربوط به التهاب مانند درد کمک کند.
کاهش کلسترول
پژوهشها نشان میدهد که دارچین ممکن است تأثیر مثبتی بر میزان کلسترول داشته باشد.
دارچین در دوزهای مختلف باعث کاهش کلسترول، تری گلیسیریدها و لیپوپروتئینهای با چگالی کم (LDL) – نوع “بد” کلسترول – میشود.
مقادیر بالای کلسترول LDL با ایجاد پلاک در عروق، جریان خون و اکسیژن رسانی به اندامهای حیاتی را کاهش میدهد که منجر به حملات قلبی و مغزی میشود.
نظر شما