به گزارش ایمنا، سید علیرضا موسوی مجد امروز (سهشنبه) در خصوص قیمت تلویزیون و دیگر لوازم صوتی و تصویری، اظهار کرد: برخی واحدهای تابعه این انجمن با توجه به افزایش هزینهها از جمله قیمت محصولات پتروشیمی، فولاد، مس، همچنین حقوق و دستمزد از ابتدای سال، تقاضای ۱۰ درصد افزایش قیمتها را داشتند.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص کنونی بازار که همه چیز متأثر از نیروهای عرضه و تقاضا است، تولیدکنندگان متوجه شدند که عرضه محصولات با قیمتهای بالاتر از کششپذیری لازم برخوردار نخواهد بود و بهناچار اکنون با همان قیمتهای قبلی عرضه میکنند.
رئیس هیأت مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران یادآور شد: این در حالی است که تولیدکنندگان داخلی مجبورند با اجناس قاچاق موجود در بازار که به دلیل نپرداختن مالیات بر ارزش افزوده، هزینههای گمرکی و غیره به مراتب ارزانتر از تولیدات داخلی است، رقابت کنند و هرگونه افزایش قیمت مردم را به سمت تولیدات قاچاق ال. جی، سامسونگ و دیگر برندهای خارجی سوق میدهد.
موسوی مجد گفت: گشتی در خیابان جمهوری پایتخت و دیگر مراکز عرضه و فروش لوازمخانگی حاکی از وفور اجناس قاچاق بهویژه از دو برند کرهای یاد شده است، هرچند شاید تعداد انگشتشماری از آنها مربوط به تولیدات پیش از تحریمها و باقیمانده ته انبارها باشد اما بخش زیادی از آنها به صورت قاچاق وارد میشود که «تولید کشور مصر» روی آنها حک شده است.
ال. جی و سامسونگ در بازار ایران حضور دارند
وی با اشاره به حجم بالای قاچاق دو برند کرهای یاد شده و زمزمههای بازگشت آنها به کشور، خاطرنشانکرد: این دو برند همین الان بدون حضور و همکاری رسمی در ایران، محصولاتشان با صرف هزینههای کمتر به صورت قاچاق در کشورمان وجود دارد.
رئیس هیأت مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران ادامه داد: در این زمینه و احتمال همکاری مجدد با آنها، تابع سیاستهای صنعتی کشور هستیم که بهطور قطع مصلحت اقتصادی و مصلحت مردم را دنبال میکند، اما اگر هم قرار بر بازگشت آنها باشد باید صدمهها و خسارتهای چند سال گذشته را جبران کنند.
موسویمجد اظهار کرد: در سالهای گذشته شرکتهای ایرانی با صرف هزینههای سنگین، خطوط تولیدی این دو شرکت را راهاندازی کرده بودند، اما با خروج کرهایها این خطوط متوقف، همچنین کارگرانشان بیکار شدند.
منبع: ایرنا
نظر شما