به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدصدرالدین عظیمی با بیان اینکه عرضه مرغ از تقاضا پیشی گرفته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم جوجهریزیها، خرید پشتیبانی امور دام بهدلیل بحث قیمت و تهاتر با نهاده دامی تأثیری بر بازار ندارد.
وی افزود: در حال حاضر خرید حمایتی مرغ انجام میشود، اما صرفه اقتصادی برای مرغدار ندارد، بر این اساس اصلاح قیمت خرید حمایتی و پرداخت پول نقد باید در دستور کار قرار بگیرد.
نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه عزم جدی برای ادامه صادرات وجود ندارد، عنوان کرد: بعد از گذشت چند ماه از ممنوعیت صادرات، مقداری صادرات سر گرفته شد، اما ادامه نخواهد داشت.
عظیمی با بیان اینکه مجوز صادرات ۵ هزار تن مرغ انجام شده است، تصریح کرد: بخشی از ۵ هزار تن مجوز صادره به بازارهای هدف صادر شده و بخشی در حال انجام است، اما صدور این مجوز مربوط به ذخیره مرغهای قبلی موجود در سردخانه است.
وی بیان کرد: با توجه به نرخ فعلی مرغ زنده و شرایط خرید پشتیبانی امور دام، انگیزهای برای افزایش جوجهریزی در دی ماه وجود ندارد و گزارشهای میدانی نشان میدهد تقاضا برای مرغدار کم شده که احتمال کاهش جوجهریزیها وجود دارد.
نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به ضرورت صادرات ماهانه حداقل ۱۰ هزار تن مرغ به بازارهای هدف گفت: بنا بر آمار سال جاری در مجموع ۳۲ تا ۳۳ هزار تن مرغ صادر شده که در تاریخ مرغداری کشور بد نیست، چراکه یک زمانی واردکننده بودیم، اما پتانسیل و انتظار صادرات بالاتر از این رقم است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما