به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، نشست های پژوهشی این دوره جشنواره با چهار محور زیر برگزار خواهد شد.
۱- سیر تطور ترانه، آسیب شناسی موسیقی پاپ دو دهه گذشته
۲- سیستم های آموزش نوین موسیقی در جهان
۳- تاریخ نگاری موسیقی و خطر روایت مسلط
۴- سند موسیقی و الزامات آن و ژانربندی انواع موسیقی
گفتنی است نشست های بخش پژوهشی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، پژوهشگر و آهنگساز با همکاری رادیو گفتگو برگزار و همزمان با جشنواره از این رادیو پخش می شود.
در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر و در بخش غیر رقابتی ۱۰۰ گروه موسیقی در حوزه موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک و تلفیقی برای حضور در جشنواره از طریق فراخوان ثبت نام کردند که در مرحله نخست ۶۱ گروه انتخاب شدند و در نهایت ۱۰ گروه برای اجرا به جدول جشنواره راه یافته اند.
با توجه به وضعیت همهگیری ویروس کرونا و اضافه شدن بخش رقابتی، جدول برنامه ها تغییرات اجرایی نسبت به جشنواره های قبل دارد. بر اساس تقسیم بندی هیات انتخاب در هر بخش، ۴۰ درصد گروهها از بخش فراخوان و ۶۰ درصد گروهها با تایید هیات انتخاب به جشنواره دعوت شدند.
همزمان با این جشنواره و در بخش جنبی، دومین دوره مسابقه موسیقی و رسانه و بخش پژوهشی از تاریخ ۲۸ بهمن به دبیری حسن ریاحی برگزار خواهد شد و این رویداد چهارم اسفندماه، همزمان پس از آخرین اجراها در فضای مجازی، با معرفی برگزیدگان بخش رقابتی، جایزه موسیقی و رسانه، جایزه ترانه به کار خود پایان خواهد داد.
نظر شما