به گزارش ایمنا، مسعود شکوهی مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش در آغاز نشست کارگاه آموزشی آنلاین «پیشگیری انتخابی از مصرف مواد در نوجوانان در معرض خطر (پیام من) ویژه کارشناسان آموزش و پرورش، اظهار کرد: برخی از گروههای جمعیتی دانشآموزان به دلایل اجتماعی، جغرافیایی و خانوادگی، مانند سابقه بزهکاری، افت تحصیلی و حتی سکونت در مناطق خاص و حاشیهنشین ممکن است بیش از سایر دانشآموزان در معرض خطر گرایش به اعتیاد و مصرف مواد باشند.
وی افزود: برنامههای پیشگیری از مصرف مواد میتواند مؤثر واقع شود و طی این مدت که از اجرای برنامه «پیام من» گذشته است نتایج اثربخشی را شاهد بودیم.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش درباره مراحل اجرای طرح «پیام من» گفت: در طرح پیام من در فاز نخست توانمندسازی مدرسان و در فاز دوم توانمندسازی مجریان برای شناسایی درمان و مددکاری را دنبال میکنیم.
بنابه گزارش ایسنا، وی گفت: در راستای این برنامه سه کارگاه طراحی شده است که کارگاههای اول و دوم در سال ۹۸ برگزار شد و به دلیل شیوع کرونا کارگاه سوم با تأخیر ده یازده ماهه برگزار میشود. این دوره به لحاظ نحوه اجرا متفاوت است. دورههای قبل با حضور ۱۳ استان حضوری برگزار شد و امیدواریم ۱۳ استان در تکمیل برنامه با ما همراه باشند. در این فاز تمرکز ما بر مدیریت مورد در تمامی مناطق آموزش و پرورش است. امید که در زمینه پیشگیری از رفتارهای پرخطر که با بهرهگیری از اساتید ارجمندی که طی این سالها با ما همراه بودند اجرا میشود موفق باشیم.
نظر شما