محمود بابائیان در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به تدابیر طب سنتی برای فصل پاییز، اظهار کرد: دستورات غذایی مناسب در فصل پاییز باعث جلوگیری از درد مفاصل، تشدید افسردگی، مشکلات ادراری، اگزما، ترک پا و خشکی پوست می شود.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از بروز این بیماریها توصیهها و دستوراتی در طب سنتی آمده که میتواند کمک کننده باشد، افزود: استعمال از روغنهای گرم معتدل رطوبت بخش مانند روغن بادام شیرین در داخل بینی یکی از موارد کمک کننده برای کاهش عوارض خشکی و حساسیتهای ناشی از فصل پاییز است.
این متخصص طب سنتی در مورد دستورات طب سنتی برای پیشگیری از بروز سرماخوردگی در این فصل، تاکید کرد: بوییدن گل نرگس همراه با پوشاندن خود از باد پاییزی در پیشگیری از سرما خوردگی موثر است.
وی ادامه داد: استفاده از حمام با آب نیمه گرم و آبزن های دارویی مانند بابوبه، مرزن جوش در رفع علایم بیماری های مختلف از جمله دردهای بدنی میتواند موثر باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: استفاده از شیرینیهای طبیعی تهیه شده از شکر، بادام و پسته در افزایش قوای بدنی در فصل پاییز بسیار کمک کننده است.
وی تصریح کرد: خوردن تخم مرغ آب پز عسلی، مصرف آبگوشت ها به خصوص گوشت گوسفندی، گوشت پرندگان مانند شتر مرغ و گوشت شتر از راه های کمک کننده به بهبود و حفظ سلامتی افراد در فصل پاییز است.
بابائیان با تاکید بر مصرف مغزها گفت: توصیه دیگر در فصل پاییز از دیدگاه طب سنتی خوردن مرتب عسل و استفاده از مغزهای گیاهی مانند گردو و پسته است همچنین مصرف مویز، انجیر، سیب، انار شیرین، گلابی، هویج، نعناع، مرزه، نخود در افزایش حرارت بدن و کاهش عوارض سردی و خشکی پاییز کمک کننده است.
وی در خصوص نوشیدنی مناسب فصل پاییز خاطرنشان کرد: مصرف شیره انگور از موارد توصیه شده طب سنتی برای فصل پاییز است همچنین استفاده از سوپ جو، دمنوش های عناب، گل ختمی، بنفشه در پیشگیری از سرما خوردگی ها فوق العاده موثر است.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: اشخاص در فصل پاییز با اجرای این دستورات ساده طب سنتی میتوانند با پیشگیری از بروز بیماریها به حفظ سلامتی خودشان کمک کنند.
نظر شما