افزایش شاخص توده بدنی در نوجوانی زنگ خطر ابتلا به فشارخون، دسترسی بیماران هموفیلی به دارو در مرز بحران، علل بروز بی خوابی، خواص شگفت انگیز خاکشیر و درمان نقرس با چند راهکار ساده را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
ساعت خواب در افراد مختلف متفاوت است، اما استانداردی برای آن در نظر گرفته شده است. بر این اساس کودک یک تا سه ساله ۱۱ تا ۱۴ ساعت، کودک سه تا پنج ساله ۱۰ تا ۱۳ ساعت، کودکان ۶ تا سیزده سال ۹ تا یازده ساعت، نوجوانان ۱۴ تا ۱۷ سال هشت تا ۱۰ ساعت و بزرگسالان هفت تا هشت ساعت خواب نیاز دارند.
نگرانی یکی از علل اصلی بیخوابی افراد محسوب میشود که میتوان با رفتار درمانی این مشکل را برطرف کرد؛ ریلکسیشن موجب بهبود عملکرد دستگاه تنفسی، ضربان قلب، ماهیچهها و خلق و خوی افراد میشود، علاوه بر آن گفت و گو کردن هم میتواند ذهن را آرام کند.
نقرس شایعترین نوع آرتریت التهابی است که از تجمع اسید اوریک در بدن ناشی میشود. این عارضه هیچ درمانی ندارد و تنها با رژیم غذایی و درمانهای خانگی کنترل میشود.
اسید اوریک ماده زائدی است که از تجزیه برخی مواد غذایی به خصوص پروتئینها در بدن تولید میشود.
افزایش غلظت اسید اوریک در خون در نهایت تبدیل به کریستالهای (دانههای بلوری) اورات میشود که در اطراف مفاصل و بافتهای نرم تجمع مییابد. این کریستالهای سوزنی شکل مسئول التهاب و علایم دردناک نقرس هستند. این عارضه هیچ درمانی ندارد و تنها با رژیم غذایی و درمانهای خانگی کنترل میشود. برخی از مهمترین راهکارهای کنترل نقرس عباتند از:
مصرف غذاهای شور، فرآوریشده، چرب و شیرین با افزایش التهاب، نقرس را تشدید میکنند. مصرف آب کافی در روز و حداقل ۸ لیوان برای جلوگیری از رسوب اسید اوریک توصیه شده است.
بر اساس گزارش مبتلایان به نقرس، مصرف گیلاس و آب آن درد ناشی از نقرس را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. این ماده غذایی به هضم اسید اوریک کمک میکند. گیلاس حاوی یک آنتی اکسیدان به نام آنتوسیانین است و بر اساس آمار، مصرف گیلاس احتمال حمله نقرس را ۳۵ درصد کاهش میدهد.
کرفس خاصیت ضد التهابی دارد و از فعالیت آنزیمی به نام xanthine oxidase جلوگیری میکند. این آنزیم اسید اوریک تولید میکند.
کد خبر 383308
نظر شما