به گزارش ایمنا، نسخههای مختلفی برای کاهش سریع وزن وجود دارد اما رژیم غذایی خیار، امکان کاهش وزن تا هفت کیلوگرم را تنها در مدت هفت روز فراهم میکند. اگرچه ماده تشکیل دهنده اصلی این رژیم، محصولی سالم است، اما در بلند مدت میتواند به کمبود مواد مغذی و توقف رشد منجر شود.
رژیم غذایی خیار چیست؟
رژیم غذایی خیار از طریق کاهش دریافت کالری به کاهش وزن در کوتاه مدت کمک میکند. بیشتر نسخههای این رژیم غذایی هفت تا ۱۴ روزه است و اغلب به کاهش ۱۴ پوندی وزن (۶.۳ کیلوگرم) منجر میشود. در حقیقت، شعار "هفت روز برای هفت کیلوگرم" برای این رژیم غذایی در نظر گرفته شده است. در رژیم غذایی خیار شما تنها باید از خیار به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده وعدههای غذایی خود به همراه مقدار محدود از غذاهای سرشار از پروتئین مانند مرغ، تخم مرغ، ماهی و مغزدانه ها استفاده کنید. این رژیم غذایی اساسا شما را مجبور می کند تا خیار را جایگزین بیشتر میوه ها، سبزیجات و دگیر مواد غذایی مصرفی خود کنید.
قوانین رژیم غذایی خیار
هر زمانی که با هوس های غذایی مواجه می شوید، این رژیم غذایی تنها مصرف خیار را توصیه می کند. خیار کالری کمی دارد و مصرف زیاد آن می تواند از کمبود شدید کالری پیشگیری کند. همچنین، خیار پروتئین کمی دارد. از این رو، رژیم غذایی خیار شما را به استفاده از غذاهای سرشار از پروتئین به همراه وعده های غذایی ملزم می کند که از آن جمله می توان به تخم مرغ، گوشت بدون چربی، پنیر کاتیج، و مغزدانه ها اشاره کرد. شما ممکن است اجازه مصرف مقداری کربوهیدرات در این رژیم غذایی داشته باشید. نان تست، برنج قهوه ای و سیب زمینی گزینه های مجاز هستند.
کاهش وزن
متاسفانه، مطالعاتی که تاثیر رژیم غذایی خیار بر کاهش وزن را تایید کند، محدود است اما احتمال کاهش وزن زیاد است زیرا غذاهایی که اجازه مصرف آنها را دارید به طور قابل توجهی کم کالری هستند. از آنجایی که با یک رژیم محدود کننده مواجه هستیم، دنبال کردن آن در بلند مدت دشوار است. هر خیار ۱۰ اونسی (۲۸۳ گرم) ۴۵ کالری دارد. اگر ۱۰ خیار مصرف کنید تنها ۴۵۰ کالری دریافت می کنید. چنانچه رژیم غذایی شما را وادار به رعایت رفتارهای غذا خوردن سالم نکرده باشد، ممکن است پس از دوره ۱۴ روزه رژیم غذایی خیار بار دیگر شاهد جبران وزن کاهش یافته باشید. بر همین اساس، از دنبال کردن رفتارهای سالم مانند کنترل بر اندازه وعده غذایی و بررسی مواد مغذی هر ماده غذایی پیش و پس از این رژیم اطمینان حاصل کنید.
محتوای تغذیهای
خیار سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین های C و K و پتاسیم است اما با کمبود کلسیم، چربی، آهن، پروتئین های ضروری و مواد مغذی دیگر مورد نیاز برای کسب سلامت مطلوب مواجه است. اگرچه رژیم غذایی خیار اجازه مصرف مقدار کمی مواد غذایی سرشار از پروتئین را می دهد، اما به واسطه محدودیت های موجود ممکن است در تامین نیازهای روزانه مواد مغذی ضروری ناموفق باشید. در مجموع، رژیم غذایی خیار گزینه ای پایدار نیست. برای پرهیز از کمبودهای تغذیه ای ممکن است آن را برای هفت تا ۱۴ روز دنبال کنید. خیار مقادیر زیاد از مواد مغذی ضروری را تامین نمی کند. اگرچه آهنگ سوخت و ساز را کند می سازد، دنبال کردن این رژیم غذایی برای بیشتر از ۱۴ روز می تواند به احساس گرسنگی شدید منجر شود.
منبع: عصر ایران
نظر شما