بیش از ۷۶۹ هزار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در نوروز مورد بازرسی قرار گرفت

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از بازرسی بیش از ۷۶۹ هزار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا چهارم فروردین خبر داد.

محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات بهداشت محیطی انجام شده از تاریخ یازدهم اسفند تا چهارم فروردین اظهار کرد: به طور کلی ۱۰۶ هزار و ۴۰۹۰ بازرسی در طول این مدت انجام شده است که در این بین، ۷۶۹ هزار و ۴۱۷ مورد مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹۴ هزار و ۶۷۳ مورد مربوط به بازرسی اماکن عمومی است.

وی با اشاره به انجام ۲۲ هزار و ۳۴۸ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی و ۱۴۰۷۴ مورد بازرسی از مراکز اقامتی افزود: در طول این مدت ۱۲۵ هزار و ۵۲۴ مورد اخطار کتبی صادر، ۱۵۴۷۶ مورد به مراجع قضائی اعلام شده و ۴۶۴۷ مورد پلمب صورت گرفته است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: در بازه زمانی مذکور، ۱۲۱۱۱۸ مورد نمونه‌برداری غذایی، ۵۷۰ هزار و ۴۲۱ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی و ۱۰۲۵ هزار و ۹۲۷ مورد سنجش پرتابل محیط و مواد غذایی انجام و ۱۳۳ هزار و ۲۷۸۲ کیلوگرم / لیتر مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شده است.

کد خبر 852237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.