سیارس سرس ۱ در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد

سیارک سرس ۱ پنجم فروردین از نزدیکی خورشید در آسمان عبور خواهد کرد، البته از اصفهان قابل رصد نیست.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیارک سرس ۱ سه‏‌شنبه _پنجم فروردین_ در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید در فاصله ۲.۹۹ واحد نجومی از آن ظاهر می‌شود، این سیارک در حالی که در تابش خیره‌کننده خورشید محو می‏‌شود، برای چند هفته کاملاً غیرقابل مشاهده خواهد بود.

فاصله سیارک سرس ۱ از خورشید فقط حدود ۱۷.۲ درصد بین اوج و حضیض متفاوت است، این بدان معنی است که تفاوت در مقدار گرما و نور دریافتی از خورشید در شرایط اوج و حضیض بسیار کم است.

دنباله‌دار ۲۱P/Giacobini-Zinner در حضیض خورشیدی

دنباله‌دار ۲۱P/Giacobini-Zinner سه‌‎شنبه، پنجم فروردین به نزدیک‌ترین فاصله از خورشید در فاصله ۱.۰۱ واحد نجوم از آن می‌رسد، این پدیده از اصفهان به راحتی قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا در فاصله سه درجه‌ای از خورشید بسیار نزدیک به آن خواهد بود.

دنباله‌دارها ذاتاً اجسام غیرقابل پیش‌بینی هستند، زیرا روشنایی آن‌ها به میزان پراکندگی نور خورشید از ذرات گرد و غبار در کما و دم دنباله‌دار بستگی دارد، این گردوغبار به طور مداوم از هسته دنباله دار دور می‌شود و وقتی که دنباله‌دار نزدیک خورشید می‌شود، یخ‌های موجود در هسته آن تبخیر می‌شود زیرا توسط اشعه خورشید گرم می‌شود، پس در حالی که موقعیت‌های آینده ستاره‌های دنباله‌دار معمولاً با اطمینان بالایی مشخص می‌شوند میزان روشنایی آنها مشخص نیست.

کد خبر 852164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.