برنامه‌های مفرح فرهنگی در نوروزگاه‌ها برگزار می‌شود

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌ فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: مجموعه‌ای از برنامه‌های شاد و فرهنگی با تمرکز بر ارتقای نشاط عمومی پس از شب‌های قدر، در قالب نوروزگاه‌های متنوع برگزار خواهد شد و هم‌زمان با عید سعید فطر پررنگ‌تر ارائه می‌شود.  

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت میراث فرهنگی، آخرین نشست مشترک وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با شورای معاونین و مدیران‌کل استانی در سال ۱۴۰۳، به شکل وبینار در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد. علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست اظهار کرد: مستندسازی، روایتگری و تولید برنامه‌های خلاقانه می‌تواند به افزایش شمار گردشگران نوروزی کمک کند و به رونق صنعت گردشگری منجر شود.

وی در این نشست از آمادگی کامل پایگاه‌های میراث فرهنگی، موزه‌ها و مکان‌های تاریخی برای استقبال از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به شعار محوری برنامه‌های نوروزی با عنوان هلال نوروز، نوروز در رمضان و میراث ایرانی بیان داشت: در نوروز ۱۴۰۴، مجموعه‌ای از برنامه‌های مفرح و فرهنگی با تمرکز بر ارتقای نشاط عمومی پس از شب‌های قدر، در قالب نوروزگاه‌های متنوع برگزار خواهد شد. این برنامه‌ها به‌ویژه در روزهای هم‌زمان با عید سعید فطر پررنگ‌تر ارائه می‌شوند.

برنامه‌های خلاقانه؛ کلید رونق گردشگری

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، مستندسازی، روایتگری و ساخت برنامه‌های خلاقانه را از عوامل افزایش گردشگران نوروزی دانست و بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های هنری و خلاقانه برای روایت صحیح میراث ایرانی تأکید کرد.

معاون میراث فرهنگی کشور همچنین با تأکید بر افزایش ضریب ایمنی در اماکن فرهنگی و تاریخی گفت: میزبانی شایسته و درخور از گردشگران نوروزی، تکریم بازدیدکنندگان موزه‌ها و اماکن تاریخی و روایتگری اصولی و جذاب از تاریخ و فرهنگ کشور، جزو اولویت‌های اصلی نوروز ۱۴۰۴ است.

وی افزود، توجه به کیفیت خدمات و ایجاد تجربه‌ای منحصربه‌فرد برای گردشگران می‌تواند ضریب رضایتمندی و مشارکت عمومی را در ترویج میراث فرهنگی افزایش دهد.

آمادگی کامل زیرساخت‌های گردشگری

دارابی در نهایت بر اهمیت آمادگی کامل پایگاه‌های میراث فرهنگی و توسعه زیرساخت‌ها برای میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی تأکید کرد و این اقدامات را گامی مؤثر در رشد و توسعه صنعت گردشگری کشور در سال جدید دانست.

مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اهمیت صنایع‌دستی، اظهار داشت: صنایع دستی سرشار از ابتهاج و شادی است و می‌تواند روحیه نشاط را در جامعه تقویت کند.

وی با اشاره به نقش صنایع دستی در ایجاد نشاط اجتماعی گفت: دستورالعمل‌های مربوط به کارگاه‌گردی و بوم‌گردی به استان‌ها ابلاغ شده است.

معاون صنایع‌دستی بر اهمیت گزارش‌گیری، گزارش‌دهی و مستندسازی دقیق فعالیت‌ها تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد: تلاش‌های استان‌ها و شهرستان‌ها به نحو شایسته منعکس شود و سال آینده، معیشت هنرمندان صنایع دستی بهبود پیدا کند.

کد خبر 850515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.