از آمادگی امدادگران هلال‌احمر و اورژانس برای نوروز ۱۴۰۴ تا پیشرفت‌ در آزمون‌ تیمز و پرلز

ایمنا از حضور بیش از ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور، آمادگی بالای امدادگران هلال‌احمر و استقرار ۳۴۰۰ پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس برای نوروز، انتقال شش زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور و پیشرفت‌های ایران در آزمون‌های تیمز و پرلز در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ حضور بیش از ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور می‌رویم، در ادامه نیز آمادگی ۲۷۰ هزار داوطلب و امدادگر هلال‌احمر برای نوروز مطرح شده است، همچنین استقرار ۳۴۰۰ پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس در نوروز، انتقال شش زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور و پیشرفت‌های ایران در آزمون‌های تیمز و پرلز نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

حضور بیش از ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور

حضور بیش از ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حضور بیش از ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور، سرمایه‌ای گران‌بهاست که می‌تواند پلی میان نسل امروز و میراث پرشکوه دیروز باشد؛ راهی برای آشتی دوباره جوانان با مسجد و مسیری برای تبدیل این خانه‌های نور به کانون‌های جریان‌ساز فرهنگی و هنری.

آمادگی ۲۷۰ هزار داوطلب و امدادگر هلال‌احمر برای نوروز

آمادگی ۲۷۰ هزار داوطلب و امدادگر هلال‌احمر برای نوروز

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آمادگی بالای این نهاد برای ارائه خدمات امدادی در نوروز ۱۴۰۴ به مردم در سراسر کشور خبر داد.

استقرار ۳۴۰۰ پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس در نوروز

استقرار ۳۴۰۰ پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس در نوروز

جعفر میعادفر، رئیس اورژانس کشور در رزمایش طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با اشاره به اینکه سازمان اورژانس از آغاز این طرح تا پایان، تلاش می‌کند با حدود ۳۴۰۰ پایگاه شهری و جاده‌ای خدمات امدادی به مسافران نوروزی ارائه دهد، اظهار کرد: نیروهای اورژانس با استفاده از ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای و بیش از ۱۴۰۰ پایگاه شهری و ۵۲ ایستگاه اورژانس هوایی و یک پایگاه بال ثابت در همه نقاط کشور حضور پیدا خواهد کرد.

وی افزود: سازمان اورژانس با بیش از ۲۸ هزار نیروی انسانی، تلاش می‌کند تا با همت و تلاش یکدیگر امسال نقشی ایفا کنیم که در پایان امداد شاهد کاهش تصادفات باشیم.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه یک پایگاه بال ثابت، در جای جای کشور حضور پیدا خواهد کرد، ادامه داد: امیدواریم با تلاش‌های نیروهای امدادی و انتظامی در پایان امداد نوروزی، کاهش قابل توجه مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی در امداد نوروزی و تصادفات را شاهد باشیم.

۶ زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور منتقل شدند

۶ زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور منتقل شدند

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از انتقال شش ایرانی محبوس در زندان‌های قزاقستان به ایران خبر داد.

پیشرفت‌های ایران در آزمون‌های تیمز و پرلز/ هنوز به میانگین جهانی نرسیده‌ایم

پیشرفت‌های ایران در آزمون‌های تیمز و پرلز / هنوز به میانگین جهانی نرسیده‌ایم

رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به پیشرفت‌های ایران در آزمون‌های تیمز و پرلز از سال‌های گذشته، به ضرورت بازنگری در روش‌های تدریس و تحلیل سوالات این آزمون‌ها برای تقویت مهارت‌های حل مسئله و کاربرد دانش در موقعیت‌های واقعی اشاره کرد.

وی با اشاره به روند حضور ایران در این آزمون‌ها از سال ۱۹۹۵ در تیمز و ۲۰۰۱ در پرلز افزود: هرچند عملکرد دانش‌آموزان ایرانی نسبت به سال‌های ابتدایی بهبود یافته، اما هنوز به میانگین جهانی نرسیده‌ایم که این موضوع یک هشدار جدی است.

کد خبر 849321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.