مامک هاشمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مصرف میوه بلافاصله بعد از وعده غذایی میتواند باعث اختلال در هضم و ایجاد مشکلات گوارشی شود.
وی افزود: از آنجایی که در ماه مبارک رمضان قرار داریم و عید نوروز نیز نزدیک است، به افراد توصیه میشود میوهها را قبل از غذا یا با فاصله حداقل دو ساعت بعد از غذا مصرف کنند، در مهمانیهای عید نیز اگر میزبان اصرار به خوردن میوه دارد، بهتر است مقدار کمی میل کنند تا از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری شود.
متخصص طب سنتی در خصوص عادت رایج درهمخواری در ایام عید نوروز و ماه رمضان گفت: مصرف غذاهای مختلف در یک وعده، همچنین همراهکردن مخلفات ماست، سالاد و ترشیجات با غذا، میتواند باعث سنگینی معده و اختلال در هضم شود، افراد باید بدانند معمولاً، تنها مصرف زیتون و سبزیجات تازه مشکلی ایجاد نمیکنند و آنها میتوانند همراه غذا، این مواد را مصرف کنند.
وی در خصوص مصرف مایعات در فاصله میان افطار تا سحر تصریح کرد: افراد میتوانند شربت سکنجبین، آب و نوشیدنیهای طبیعی را مصرف کنند، چرا که بسیار مفید است.
هاشمی اضافه کرد: برخی افراد تصور میکنند، مصرف چای در وعده افطار و سحر برای بدن مفید بوده، اما این باور اشتباه است و از نوشیدن چای زیاد به خصوص در وعده سحری باید پرهیز کنند، زیرا چای مدر است و میتواند باعث از دست رفتن آب بدن و تشنگی در طول روز شود.
نظر شما