بازار گل و گیاه همدانیان اصفهان تا پایان اسفند یکسره باز است

مدیر روابط عمومی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: با توجه به افزایش استقبال شهروندان، فعالیت بازار گل و گیاه همدانیان از پانزدهم تا سی‌ام اسفند از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۱:۰۰ به‌صورت یکسره خواهد بود.

محمود تاجمیرریاحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بازار گل و گیاه همدانیان اصفهان که در یک منطقه پر جمعیت واقع شده و یک بازار شهری به‌شمار می‌رود، این روزها پذیرای طبیعت دوستان اصفهانی بوده و با استقبال گرم آن‌ها روبه‌رو شده است.

وی با بیان اینکه بازار گل و گیاه همدانیان شامل بخش گل‌های شاخ بریده، گل‌های آپارتمانی، گل‌های باغچه‌ای، غرفه گل‌آرایی، ماهیان زینتی و بخش لوازم آلات مربوط به گل و گیاه است، افزود: این بازارچه از ۲۵۰ غرفه گل و گیاه برخوردار بوده که ۱۶۰ غرفه آن تخصصی در زمینه پرورش گل و گیاه است.

مدیر روابط عمومی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با بیان اینکه بازار گل و گیاه همدانیان با عرضه بهترین گل‌های بهاری برای باغچه و آپارتمان در آستانه نوروز ۱۴۰۴ میزبان شهروندان و بازدیدکنندگان است، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش استقبال شهروندان فعالیت این بازار از پانزدهم تا سی‌ام اسفند از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۱:۰۰ به‌صورت یکسره خواهد بود.

تاجمیرریاحی گفت: در بازار گل و گیاه همدانیان غرفه‌هایی برای عرضه محصولات مشاغل خانگی و سازه‌های دست‌ساز سرپرست خانوار ایجاد شده است که بعضی از آن‌ها در اختیار زنان سرپرست خانوار قرار گرفته است.

کد خبر 847016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.