اهمیت پیگیری مشکلات روحی و رفتاری کودکان توسط والدین در راستای درمان به موقع

روانشناس کودک گفت: انکار مشکلات کودک از سوی خانواده سبب می‌شود، علاوه بر مشکلات یادگیری ، نبود اعتماد به نفس را تجربه کند.

بهار سنجری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: برای درمان کودکانی که مشکلات خاص مانند بیش‌فعالی، نبود دقت و توجه، اوتیسم و اختلالات یادگیری دارند، باید به درمانگر متخصص در این زمینه مراجعه شود.

وی افزود: مشکلات خاص کودکان زمانی که آن‌ها به سن مدرسه می‌رسند، بیشتر بروز می‌کند و کادر آموزش زائد در صورت مشاهده مشکلات کودکان به طور مکرر گزارش تحصیلی این دانش‌آموزان را به خانواده ارائه دهند و خانواده نیز در این مرحله باید مشکل فرزند را درک کند و بپذیرد که کودک باید درمان شود.

روانشناس کودک گفت: در صورت وجود اختلالات روحی، رفتاری و روانی در کودکان، خانواده باید مشکل کودک را بپذیرد و از انکار واقعیت خودداری کند، زمانی که والدین مشکل کودک را انکار کنند و درمان انجام نشود، به طور قطع هم کودک و هم خانواده با مسائل متعددی روبه‌رو خواهند شد.

سنجری خاطرنشان کرد: کودکانی که با شرایط خاص دست و پنجه نرم می‌کنند، در مدرسه و برای یادگیری نیز با مشکلات بسیاری مواجه هستند، زیرا همکلاسی‌های آن‌ها مشکلات یادگیری ندارند و در این شرایط مقایسه اتفاق می‌افتد و کودکان علاوه بر مشکلات درسی، اعتماد به نفس خود را نیز از دست می‌دهد.

وی تصریح کرد: لازم است والدین مشکل کودک را بپذیرند و اقدامات ضروری برای رفع مسئله را انجام دهند تا اعتماد به نفس کودک خدشه‌دار نشود، البته به جز مشکلات یادگیری و نبود تمرکز باید مشکلات رفتاری کودکان نیز بررسی شود، برای اینکه در آینده نبود اعتماد به نفس تبعات بی‌شماری برای فرد به همراه دارد.

کد خبر 846650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.