به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزام بیدارپور با اشاره به عملکرد برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال گذشته، اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت شهروندان، اکیپهای نظارتی و بازرسی بهداشت محیطی در سرتاسر استان بازرسیهای گستردهای از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بینراهی، پایانههای مسافربری، شیرینیفروشیها و کارگاههای قنادی، مراکز تولید و عرضه زولبیا، بامیه و شیرینیهای سنتی، مراکز فروش آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه انجام میدهند.
وی افزود: هدف از این بازرسیها، اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و ارائه مواد غذایی سالم به شهروندان و مسافران در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: تیمهای نظارتی و بازرسی به طور ویژه در این ایام از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب، بر کیفیت مواد اولیه، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی در مراکز عرضه، نظارت خواهند داشت و همچنین از عرضه مواد غذایی فاسد یا تاریخ گذشته جلوگیری به عمل خواهد آمد.
بیدارپور خاطرنشان کرد: علاوه بر بازرسیها، برنامههای آموزشی و اطلاعرسانی نیز به منظور افزایش آگاهی عمومی در خصوص نکات بهداشتی مرتبط با ماه رمضان و ایام نوروز اجرا خواهد شد، این برنامهها شامل ارائه توصیههای بهداشتی در خصوص تغذیه مناسب، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی و رعایت بهداشت فردی است.
وی توصیه کرد که شهروندان و مسافران نوروزی در صورت داشتن هر گونه شکوائیه بهداشتی با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ در طول شبانه روز تماس بگیرند.
نظر شما