نظارت بهداشتی گسترده بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کردستان

معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در ماه رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، دانشگاه علوم پزشکی کردستان با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی نظارت‌های بهداشتی گسترده‌ای را بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان آغاز کرده است و تا پانزدهم فروردین سال ۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزام بیدارپور با اشاره به عملکرد برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال گذشته، اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت شهروندان، اکیپ‌های نظارتی و بازرسی بهداشت محیطی در سرتاسر استان بازرسی‌های گسترده‌ای از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، شیرینی‌فروشی‌ها و کارگاه‌های قنادی، مراکز تولید و عرضه زولبیا، بامیه و شیرینی‌های سنتی، مراکز فروش آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه انجام می‌دهند.

وی افزود: هدف از این بازرسی‌ها، اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و ارائه مواد غذایی سالم به شهروندان و مسافران در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: تیم‌های نظارتی و بازرسی به طور ویژه در این ایام از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب، بر کیفیت مواد اولیه، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی در مراکز عرضه، نظارت خواهند داشت و همچنین از عرضه مواد غذایی فاسد یا تاریخ گذشته جلوگیری به عمل خواهد آمد.

بیدارپور خاطرنشان کرد: علاوه بر بازرسی‌ها، برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی نیز به منظور افزایش آگاهی عمومی در خصوص نکات بهداشتی مرتبط با ماه رمضان و ایام نوروز اجرا خواهد شد، این برنامه‌ها شامل ارائه توصیه‌های بهداشتی در خصوص تغذیه مناسب، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی و رعایت بهداشت فردی است.

وی توصیه کرد که شهروندان و مسافران نوروزی در صورت داشتن هر گونه شکوائیه بهداشتی با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ در طول شبانه روز تماس بگیرند.

کد خبر 845300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.