صعود نفس‌گیر شاگردان اسکو به یک چهارم نهایی

دیدار تیم‌های تراکتور و الخالدیه در رقابت‌های مرحله یک هشتم لیگ سطح دو آسیا در مجموع به سود شاگردان اسکوچیچ به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دو تیم تراکتور و الخالدیه امروز _سه‌شنبه سی‌ام بهمن_ در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی لیگ سطح دو آسیا از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز مقابل یکدیگر قرار گرفتند و جدال آن‌ها با نتیجه مساوی به پایان رسید.

اسکوچیچ در این بازی، علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ایگور پوستونسکی، ریکاردو آلوز، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی، تومیسلاو اشترکال و امیرحسین حسین‌زاده را در ترکیب اصلی خود قرار داد.

سیدضیا سعید، محمد عادل، سیدینا دابو، ضرغام اسماعیل، علی احمد، گیلسون ویلسون، مهدی حمیدان، فیلیپ ایوانکوویچ، محمد سعد الرمایحی، محمد عبدالرحیم و یوان مارینکوویچ نیز ۱۱ بازیکنی بودند که از همان ابتدا برای الخالدیه در زمین مسابقه حاضر شدند.

شاگردان اسکوچیچ که در بازی رفت موفق به شکست رقیب خود شده بودند، در نیمه نخست این تقابل نمایشی هجومی از خود ارائه دادند و با دو گل به عنوان تیم پیروز راهی رختکن شدند، امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه ۱۵ و تومیسلاو اشترکالی در دقیقه ۳۲ گلزنان تراکتور ایران در نیمه نخست بازی بودند.

در نیمه دوم الخالدیه نمایش متفاوتی از خود ارائه داد و دو گل را جبران کرد، مهدی عبدالجبار در دقیقه ۵۷ و ۶۲ موفق شد بازی را به تساوی بکشاند، اما مهدی ترابی در دقیقه ۷۱ سومین گل نماینده کشورمان را به ثمر رساند، اگرچه مهدی الرمیحی در دقیقه ۳+۹۰ گل تساوی را برای الخالدیه وارد دروازه بیرانوند کرد اما در نهایت این تقابل با تساوی سه بر سه و در مجموع بازی رفت و برگشت با نتیجه پنج بر چهار به سود شاگردان اسکوچیچ به پایان رسید و آن‌ها مجوز صعود به یک چهارم نهایی را دریافت کردند.

کد خبر 841473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.