تخصیص کالابرگ به خانوارها تا ۱۰ اسفند انجام می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به منظور حمایت از دهک‌های مختلف تا پیش از شروع ماه مبارک رمضان کالابرگ به مردم ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد میدری در حاشیه همایش هفتاد سالگی صنایع شیر ایران در جمع خبرنگاران درباره تخصیص کالابرگ به شهروندان برای ماه مبارک رمضان اظهار کرد: زیرساخت فناوری اطلاعات این کار انجام شده و دستورالعمل‌های لازم نوشته شده است.

وی با بیان اینکه بخشنامه‌های این کار در حال ارسال به استان‌هاست، افزود: تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان یعنی تا ۱۰ اسفند نخستین کالابرگ به مردم ارائه می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: کالابرگ به سه دهک اول جامعه به میزان ۵۰۰ هزار تومان و برای بقیه دهک‌ها یعنی دهک‌های ۳ تا ۷ به مبلغ ۲۵۰ هزار تومان به ازای هر فرد اختصاص می‌یابد.

میدری با بیان اینکه کالابرگ به ۷۰ درصد جامعه تعلق می‌گیرد، ادامه داد: ۱۱ قلم کالای اساسی در قالب کالابرگ در فروشگاه‌ها به مردم ارائه خواهد شد.

وی درباره تصمیم‌گیری دستمزد کارگری برای سال آینده در شورای عالی کار عنوان کرد: هنوز در شورای عالی کار تصمیم‌گیری نهایی صورت نگرفته است.

وزیر کار تصریح کرد: این موضوع همچنان در دست بررسی است و هفته آینده جلسه شورای عالی کار در این خصوص برگزار می‌شود.

میدری درباره عیدی بازنشستگان نیز گفت: طبق روال سال‌های گذشته عیدی بازنشستگان پرداخت خواهد شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 840442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.