به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پلیس، احمد کرمی اسد با اشاره به محدودیتهای ترافیکی محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران-سمنان-مشهد اظهار کرد: تردد موتورسیکلتها از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر امروز تا ساعت ۰۶:۰۰ روز _شنبه بیستوهفتم بهمن_ در این محورها ممنوع است و تردد موتورسیکلتهای انتظامی و امدادی برای انجام مأموریتهای ضروری مجاز است.
وی با اشاره به محور کرج-چالوس افزود: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس کماکان ممنوع است، از ساعت ۱۴:۰۰ امروز، تردد از مرزنآباد به تهران بهصورت کامل ممنوع خواهد بود، از ساعت ۱۷:۰۰ روز چهارشنبه، تردد از ابتدای پل زنگوله تا انتهای دهانه شمالی تونل البرز بهصورت یکطرفه به سمت چالوس خواهد بود و از ساعت ۲۴:۰۰ شب، تردد یکطرفه از پل زنگوله تا مرزنآباد به سمت تهران برقرار خواهد بود و جمعه (۲۶ بهمن) از ساعت ۱۴:۰۰، تردد خودروها به مقصد چالوس از آزادراه تهران-شمال ممنوع است.
رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: تردد تریلرها از محور هراز کماکان ممنوع است، تردد کامیونها و کامیونتها (به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ امروز و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۵ و ۲۶ بهمن) ممنوع خواهد بود و در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یکطرفه مقطعی از پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.
وی با اشاره به محور فشم و محور قدیم کاشان-قم گفت: از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز جمعه (۲۶ بهمن) تردد از ابتدای پیچ آریانا تا خروجی فشم بهصورت یکطرفه انجام خواهد شد، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از ساعت ۱۲:۰۰ روز پنجشنبه (۲۵ بهمن) تا ساعت ۱۸:۰۰ روز جمعه (۲۶ بهمن) از محور قدیم کاشان-قم ممنوع است و مسیر جایگزین آزادراه قم-کاشان خواهد بود.
کرمی اسد تاکید کرد: رانندگان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت سفر، قبل از شروع حرکت از وضعیت جادهها و شرایط ترافیکی اطلاع یابند، در صورت رویارویی با ترافیک، از رفتارهای پرخطر مانند سبقتهای غیرمجاز و تغییر مسیر ناگهانی خودداری کنند، از وسایل نقلیه خود مطمئن شوند و پیش از سفر از سالم بودن سیستم ترمز، لاستیکها و تجهیزات ایمنی اطمینان حاصل و به هشدارهای پلیس و تابلوهای راهنمایی و رانندگی توجه و در صورت تغییر مسیر یا اعمال محدودیتهای جدید، به سرعت و با دقت عمل کنند.
نظر شما