تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام درمانی قزوین ۷ هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام درمانی در استان قزوین به ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و طرح الحاقی بیمارستان شهیدرجایی هنوز آماده نشده و میزان پیشرفت فیزیکی آن بیش از ۶۰ درصد نیست و برای تکمیل به دو سال زمان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حسن طاهراحمدی ظهر امروز _سه‌شنبه دوم بهمن_ در مراسم تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۱,۸۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد و این بدهی ماهانه ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند. بنابراین اگر نمایندگان مجلس کمک نکنند، دچار بحران خواهیم شد.

وی افزود: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام درمانی در استان قزوین به ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و طرح الحاقی بیمارستان شهیدرجایی هنوز آماده نشده و میزان پیشرفت فیزیکی آن بیش از ۶۰ درصد نیست و برای تکمیل به دو سال زمان نیاز دارد.

لزوم ساماندهی به نیروهای شرکتی حوزه درمان استان قزوین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی قزوین با بیان اینکه درآمدهای ما با داشتن ۱۰ بیمارستان حدود ۷۰ درصد کمتر از استان‌های مشابه است، گفت: در استان قزوین ۱۰۰ میلیارد درآمد داریم که در استان‌های مشابه این درآمد حداقل ۱۷۰ میلیارد تومان است.

طاهراحمدی با اشاره به وجود ۱۴۰۰ نفر نیروی شرکتی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: به همین خاطر ماهانه ۴۰ میلیارد تومان و سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است که این نیروها رسمی شوند. بنابراین از نمایندگان مجلس انتظار داریم تا کمک کنند که این نیروهای شرکتی را سرو سامان دهیم.

وی افزایش بی‌رویه ظرفیت جذب دانشجو را از دیگر مشکلات بخش درمان استان دانست و ادامه داد: امروز سالانه ۲۶۰ دانشجوی پزشکی جذب می‌کنیم که زیرساخت‌ها برای جذب و آموزش آنها مهیا نیست و با تراکم دانشجو روبه‌رو شدیم.

کاهش نرخ باروری نگران‌کننده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه وضعیت بهداشت و درمان استان گل و بلبل نیست و متأثر از شرایط کشوری است، گفت: امروز ماندگار کردن کادر پزشکی خیلی سخت شده و باید از مولدسازی و مدیریت منابع برای حل چالش‌ها استفاده کنیم.

طاهراحمدی اضافه کرد: کاهش نرخ باروری در استان نگران‌کننده است و برای ثابت بودن جمعیت باید آمار ما ۱.۷ درصد باشد، اما در استان ۱.۳ و برخی شهرستان‌ها زیر یک است و اگر تدبیر نشود با جمعیت سالخوردگان مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: اینکه در پرداخت کارانه‌ها ۲۰ ماه عقب هستیم، خوب نیست و اگر حق کادر درمانی را زودتر پرداخت کنیم، به افزایش انگیزه نیروهای این حوزه کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین صنعتگران را بزرگ‌ترین ظرفیت برای توسعه بخش درمان استان دانست و تصریح کرد: صنعت آبروی استان قزوین است و همانگونه که از آلودگی و پیامدهایش بی‌نصیب نیستیم، باید از مزیت آن هم برخوردار شویم و تولیدکنندگان در حوزه مسئولیت اجتماعی برای توسعه درمانی استان مشارکت کنند.

کد خبر 831868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.