شارژرهای برقی به دورافتاده‌ترین جزیره جهان هم رسید

سنت هلنا، جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، در مسیر مقابله با استفاده از سوخت‌های فسیلی، به نصب دورافتاده‌ترین شارژر خودروهای برقی و تشویق ساکنان خود به سبز شدن حمل‌ونقل با حذف خودروهای دیزلی و بنزینی پرداخت.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جزیره سنت‌ هلنا امیدوار است که زیرساخت‌های بهتر مردم را ترغیب کند تا از خودروهای بنزینی و دیزلی دور شوند، بنابراین دورافتاده‌ترین شارژر برقی عمومی جهان را در پایتخت خود جیمزتاون نصب کرده است. این شارژر در قلمرویی خارج از بریتانیا، نزدیک به ۲۰۰۰ کیلومتر از سواحل غربی آفریقا قرار دارد و بخشی از آزمایشی محسوب می‌شود که توسط یک شرکت شارژ نروژی و برند ژاپنی خودروی سوبارو انجام شده است و نشان می‌دهد خودروهای برقی حتی در دورافتاده‌ترین مکان‌ها هم می‌توانند گزینه‌ای برای اجرا باشند.

سنت‌هلنا به‌دنبال سرعت بخشیدن به گذار سبز خود است و این اقدام را به‌عنوان بخشی از یک استراتژی برای کنار گذاشتن واردات گران‌قیمت سوخت فسیلی به‌کار گرفته است. با توجه به تعداد بسیار کم وسایل‌نقلیه الکتریکی در این جزیره در حال حاضر، دولت امیدوار است که بهبود زیرساخت‌ها ساکنان را به کنار گذاشتن وسایل‌نقلیه با سوخت فسیلی تشویق کند. در این میان شارژها مهم‌ترین بخش هستند، زیرا چنانچه رانندگان از محل شارژ بعدی یا کیفیت آن اطلاعی نداشته باشند، نمی‌توانند نسبت به تغییر وسیله نقلیه خود به برقی اطمینان حاصل کنند.

شارژرهای برقی به دورافتاده‌ترین جزیره جهان هم رسید

در حال حاضر نگرش به خودروهای الکتریکی در سنت‌هلنا در حال تغییر است. تعداد انگشت‌شماری وسیله نقلیه الکتریکی در این جزیره وجود دارد که به‌عنوان خانه قدیمی‌ترین لاک‌پشت زنده دنیا، جاناتان نیز مشهور است. دولت مالیات بر واردات خودروهای برقی را به‌طور تقریبی به صفر رسانده و خودروهایی که سوبارو وارد کرده، تعداد کل این خودروها را در آن ۲۰ درصد افزایش داده است. بااین‌حال دولت سنت‌هلنا درصدد انگیزه‌بخشیدن به ساکنان خود برآمده است تا با نصب شارژرهای الکتریکی، توسعه زیرساخت‌ها و معرفی سیاست‌ها، ناوگان خودروهای الکتریکی این جزیره را توسعه دهد و ساکنان را به سمت این خودروها سوق دهد. مردم این جزیره همچنان در مورد اینکه آیا انرژی‌های تجدیدپذیر و وسایل‌نقلیه الکتریکی بخشی از آینده سنت‌هلنا هستند یا خیر تردید دارند، اما نظرات آن‌ها درباره خودروهای الکتریکی به‌سرعت در حال تغییر است، به‌ویژه که در این انتقال سبز فرصت‌های تجاری بسیاری نیز وجود دارد و امید آن می‌رود در اوایل سال ۲۰۲۵ ناوگانی از وسایل‌نقلیه اجاره‌ای الکتریکی برای گردشگران و مردم محلی به سنت‌هلنا وارد شود.

سنت‌هلنا بسته به میزان انرژی تجدیدپذیر موجود روزانه حدود ۶۰۰۰ لیتر گازوئیل مصرف می‌کند، اما محل جغرافیایی آن درست زیر خط استوا موجب می‌شود در تمام طول سال روزانه حدود ۱۲ ساعت نور خورشید داشته باشد و از آنجا که یک جزیره کوچک در وسط اقیانوس است، همیشه میزبان وزش باد است، بنابراین شرایط ایده‌آلی برای انرژی خورشیدی و بادی دارد.

این جزیره از پیش متعهد شده است که تولید برق بادی و خورشیدی خود را از ۲۵ به ۸۰ درصد طی چهار سال آینده افزایش دهد و می‌تواند در آینده به‌طور کامل تجدیدپذیر باشد. جمعیت کم و دولت کوچک این جزیره امکان سبز شدن کامل آن را فراهم می‌کند.

شارژرهای برقی به دورافتاده‌ترین جزیره جهان هم رسید

کد خبر 829727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.