مجتبی حقشناس در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: هدف سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با در اختیار داشتن مجموعههای تحقیقاتی تولید گل و گیاه «محمودآباد» و «جِروکان»، تولید گل و گیاه نیست، اما برای کمک به بودجه سازمان و تأمین بخشی از هزینههای مجموعههای تحقیقاتی، گل و گیاه و گونههای خاصی را تولید میکند که به مناطق پانزدهگانه شهرداری اصفهان عرضه یا توسط بخش خصوصی تولید میشود.
وی افزود: این گونهها بهطور معمول تولید نمیشود یا تولیدات آنها پاسخگوی نیاز مناطق نیست، در حال حاضر در مجموعه تحقیقاتی محمودآباد تنها گونههای مقاوم به کمآبی اصفهان همچون چمنهای گرمسیری و سردسیری، گونههای علفی و پیازی تولید میشود و چمنهای تولیدی آن در حال جایگزین شدن با چمنهای با نیاز آبی بالا در مناطق پانزدهگانه شهرداری است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: مجموعههای تحقیقاتی محمودآباد با حدود ۱۲ هکتار وسعت یکی از قطب تولید چمن مقاوم به کمآبی در کشور است.
حقشناس تاکید کرد: مجموعه تحقیقاتی تولید گل و گیاه «جِروکان» با حدود پنج هکتار در خیابان نبویمنش قرار دارد که در این مجموعه بیشتر گونههای فصلی که بخش خصوصی آنها را تولید نمیکند، تولید و سپس در مناطق شهرداری عرضه میشود.
وی گفت: تأمین نهال، درخت، درختچه و پرچین برعهده واحد تولیدات گیاهی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان است که پس از درخواست و ثبت نهادههای مورد نیاز مناطق شهرداری از جمله درخت، درختچه یا چمن در سامانه فرایند کسب و کار (BPMS) درخواستها پاسخ داده میشود.
نظر شما