مهدی سلطانآقایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پلهای هوایی عابر پیاده، زمانی تنها راهحلی برای جداسازی مسیر عابران از ترافیک خودروها بود، اما امروزه در شهرهای پیشرو، این سازهها به نمادهایی از فناوری، ایمنی و عدالت شهری تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه مکانیزه کردن پلها با تجهیز آنها به آسانسور، پلهبرقی، سیستمهای هوشمند کنترل تردد و حتی پنلهای خورشیدی، نهتنها یک ضرورت فنی، بلکه بازتعریف رابطه شهروندان با فضای شهری است، افزود: پلهای عابرپیاده امروزه دیگر گذرگاه نیست، بلکه نمادهایی از تمدن شهری است که اهمیت انسانمحوری شهرها را گوشزد میکند.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات این منطقه برای مکانیزهکردن پلهای عابرپیاده تصریح کرد: احداث پل عابرپیاده مکانیزه جدید بزرگراه شهید چمران با ۱۵ میلیارد اعتبار یکی از این موارد بهشمار میرود.
سلطانآقایی خاطرنشان کرد: بهسازی پلهای عابرپیاده مکانیزه (مسجد نبی اکرم، آتشنشانان، برج کاوه و چمران) با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار در دستور کار این منطقه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه برای مکانیزهکردن پل عابرپیاده (آسانسور) خیابان ادیب ۶ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: پل عابرپیاده خیابان کاوه مقابل بیمارستان غرضی با یک میلیارد تومان اعتبار مکانیزه میشود.
نظر شما